END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Gabba

Gabba
Gabba
Gabba
  • 0 Varer fundet

Gabba shorts & tøj for alle

Det var designerne Karen og Ole, som fandt på den idé at starte dette fede mærke Gabba, som skulle udtrykke en vis personlighed hos den enkelte, der ikke var interesseret i at følge moden og være lige som alle andre. Det blev designet i 1983, da man ønskede at lave noget nyt inden for tekstilbranchen, som skulle fange forbrugernes opmærksomhed, og som samtidig havde et udtryk og en klang, man kunne huske. Deraf kommer også brandets slogan ”Personal Clothes for Personal People”. Karen og Ole ville gerne have, at Gabba var for de selvstændige, som vidste hvad de ville have, og dette skulle også komme til udtryk i tøjet. Det skulle have en rimelig pris og være til at finde i butikkerne. Kort sagt, så skulle tøjet være alle pengene værd.

Gabba shorts til enhver smag

Skal du ud og gå en tur med vennerne, eller skal du til fest udenfor i det gode vejr? Uanset hvad, så har Gabba et par smarte shorts, der passer netop til dine planer. Hos qUINT gør vi meget ud af at have vores hylder fyldte med de mest førende mærker, og derfor har vi også samlet et bredt udvalg af Gabba shorts og Gabba jeans, hvis det skal være lidt varmere. Det er ikke tilfældigt, at mærket henvender sig til den personlige men selvstændige fyr. Dette er et mærke, som stort set alle kan købe og bære, og der er stadigvæk ikke skåret ned på kvaliteten. Det har været en kæmpe succes i mange år, så hvis du vil opleve lidt af denne succes, så tag et kig på vores webshop og lad dig inspirere af det fristende tøj fra Gabba!

Gabba - nytænkning og styrke

Selvom Gabba i dag står som et stærkt brand, så har det ikke altid været lige nemt. Siden deres start har der været en stabil vækst, men i midten af 1990’erne var firmaet tæt på at lukke ned for eventyret. Men de kæmpede sig op igen ved at forny sig selv og dermed blive mere populært end nogensinde. Deres omsætning ligger på svimlende 50 millioner kroner om året, og det er ikke kun i Danmark, at mærket er interessant. Størstedelen af Skandinavien er med på Gabba-moden, og med sine fire årlige herretøjskollektioner, så har Gabba virkelig formået at komme ovenpå igen.

Køb Gabba online hos qUINT.dk

Hos qUINT er vi stolte af at have et stort udvalg af moderigtigt tøj fra Gabba, og vi sørger altid for at være på udkig efter nye kollektioner og modeller, som kunne falde i din interesse. På den måde bliver sortimentet konstant udvidet, så hvis du ikke fandt det, du skulle bruge i dag, er du velkommen til at kigge forbi igen i morgen. Hos os kan du føle dig i trygge hænder, når du handler i vores webshop. Har du nogle spørgsmål? Kontakt os gerne! Vi sidder klar med et dygtigt personale, som vil gøre en ekstra indsats for at hjælpe dig.