END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Garment Project

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Garment Project - grundlagt i 2013 i København

Garment Project blev grundlagt i 2013 i København og er baseret på en passion for det omhyggelige, skandinaviske look med en fin balance mellem et kompromisløst og fangende look. Garment Project er synonym med et moderne fokus i kontrast til et tidsløst design, og derfor formår de at skille sig ud som leverandør af beklædningsdele for både piger og drenge. Deres produkter er lavet med komfort og stil for øje, og deres sneakers vil give dit outfit et ekstra pift. De har nemlig et lækkert præg af underspillede intriger i stoflige kombinationer. De har desuden lagt meget energi i at udvikle en ny række fede accessories, der skal være med til at reflektere og fremhæve deres sneakers, så du kan tilføje det ekstra til dit look.

Sko med en fænomenal pasform - Garment Project sko

Når du køber sko hos dette brand, får du et produkt, der helt sikkert vil tilfredse dit behov for lækkert og tidløst fodtøj. Garment Project sko er nemlig helt klart et must-have produkt for alle, der sætter pris på hverdags-fashion, hvor man samtidig får værdi for pengene. Alle deres sko har en fænomenal pasform og diskrete syningsdetaljer, der fuldender dit look. Køber du et par Garment Project sko her hos os, får du et par sko, der både går godt sammen med habitbukser men også i høj grad sammen med jeans og shorts. Det er nemlig uden tvivl allemandseje. Stilen er minimalistisk, klassisk og har et clean design, der er super tidløst med en skandinavisk æstetik, og der bliver absolut ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Garment Projects - perfekte til den alsidige mand

Dette danske brand har personer bag sig, der har arbejdet hos Nike, og dette kommer helt klart til udtryk i selve designet og opbygningen af skoene fra Garment Projects. De er helt perfekte til den alsidige mand, der gerne vil have et lidt street udtryk, som stadig er pænt. Garment Projects har nemlig forsøgt at kombinere den klassiske sneakers-sål med den pæne herresko, og det må man sige er lykkedes til fulde. Deres æstetisk dimensioner er virkelig blevet opprioriteret hos mange moderne forbrugere, og du vil hurtigt erfare, at de er meget mere end bare et par redskaber, der skal sørge for, at dine fødder ikke kommer i kontakt med diverse underlag. De er ikke kun praktiske - de er et samleobjekt hos mange mennesker.

Køb Garment Project sneakers online hos qUINT.dk

Sneakers er nogle af de sko, der er med til at præge tidens moderne mode, og der er blevet en betydeligt større efterspørgsel på dem i nyere tid. Der er ligefrem mange, der samler på dem. Her hos qUINT kan du starte dit sneakers eventyr med Garment Project sneakers. Vi er sikre på, at du kan være med på beatet med dine nye sko fra dette Garment Project. Kom forbi en af vores mange butikker og prøv skoene på eller shop lidt videre her på vores hjemmeside. Du får altid den bedste service hos os, både online og i butikkerne.