END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Herschel

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Herschel Accessories & Tasker

Målet var at skabe et tidsløst produkt med øje for detaljen - og det har man så sandelig gjort. I starten af det 19. århundrede kom Peter Alexander Cormack og hans kone til den lille by Herschel i Skotland, hvor der i dag er omkring 30 indbyggere. Her har Cormack-familien levet i tre generationer før brødrene Jamie og Lyndon Cormack kom til, og i 2009 startede de firmaet Herschel, som de opkaldte efter deres hjemby, nemlig Herschel Supply Co.. Dog er firmaet ikke placeret i deres hjemby men derimod i Vancouver i Canada, men de producerer stadig de fineste rygsække, tasker, rejseartikler og accessories i lange baner.

Herschel rygsæk - udforsk det innovative og anderledes

Hos Herschel sørger man for at være med på beatet, men samtidig vil man gerne nå ud til så mange forbrugere som muligt. Her finder du bl.a. en ”Studio”-kollektion, hvor der er fokus på det anderledes, og hvor deres designafdelingen har fået lov til at udforske deres kreativitet og fantasi. Samtidig gør de meget ud af deres ”Bad Hills Workshop”-kollektion, hvor de kombinerer progressivitet og kreativitet med gammelt og nyt som giver designs, der er anderledes og innovative. Et spændende valg for den modige og kreative.

Find praktiske Herschel tasker hos qUINT.dk

Herschel går meget op i at skabe tasker og rygsække, som passer til den dagligt rejsende og til dem, som ønsker at tage ud og opleve verden. Man har hos Herschel lavet en ”Classic Collection”-kollektion, hvor der er blevet fokuseret på designet samt den praktiske del af tasken. Her har man fra bunden lavet tasken, så den passer perfekt til dagligdagens oppakning både for dem, som tager på arbejde alle ugens dage, og dem som nøjes med at rejse i weekenderne. Kombinationen af en varm nostalgisk følelse og en funktionalitet i topklasse gør Herschel tasker til det bedste køb, hvis du søger noget holdbart og praktisk. Hos qUINT.dk stræber vi efter at have det største udvalg af populære mærker, så du kan være sikker på at være opdateret med det nyeste, når du kigger på vores webshop.

Køb Herschel Accessories og Tasker hos qUINT.dk

Det er vigtigt at have sit udstyr i orden, og især når man bærer rundt på ting af værdi som Mac-computere og iPads. Inspirationen til Herschel taskerne kommer fra træk fundet inden i backpack rygsække og rejsetasker fra tidligere år, så opbevaring af både elektronik, sko og accessories er i højsæde, når du køber en Herschel rygsæk. Hos qUINT.dk sørger vi for altid at have fingeren på pulsen, så du kan være sikker på, at vores varer er en del af det nyeste på markedet. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så hvis du ikke fandt det, du ledte efter, så kig endelig forbi igen i morgen. Ellers kig i vores webshop, og lad dig inspirere, og giv os gerne et kald, hvis du har spørgsmål til produkterne.