END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Hist & Pist

Hist & Pist
Hist & Pist
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Hist & Pist strømper til lidt af hvert

Står du og mangler et par smarte strømper til dit outfit til festen i weekenden? Så skal du helt sikkert kigge lidt på Hist & Pist strømper. Dette er et mærke, som bidrager med enhver form for opsigtsvækkende design, der kan fange alles opmærksomhed, når det sættes sammen med et par fede bukser. Hist & Pist har med et helt enkelt udtryk skabt strømper i flotte farver, der stadig har unikke kendetegn. De mange detaljer gør strømpen speciel og bestemt ikke kedelig, så hvis det er, du søger fart over farvefeltet, så vælg Hist & Pist strømper.

Hist & Pist strømper er det nye sort

De seneste år har der ikke hersket tvivl om, at de multifarvede strømper, især de stribede af slagsen, har gjort sit indtog på modebilledet rundt omkring. Hvis man ikke lige ved, hvad man er til, så får man uden tvivl tilbudt et kæmpe udvalg, så man er garanteret at finde noget, der måske kunne friste bare en smule. Fidusen med Hist & Pist strømper er, at hvis man står og ikke rigtig synes, man kan pifte sit outfit op med noget, så er det, at disse strømper kommer ind i billedet. Du kan nemlig bruge dem om sommeren til et par shorts, eller du kan sætte dem sammen med et par smarte chinos, som du helt enkelt folder op, så man akkurat kan se Hist & Pist strømpen titte frem under buksen. Dét kan man kalde for god stil.

Unikke, bløde og behagelige strømper fra Hist & Pist

Hos Hist & Pist lever og ånder man efter nøgleordene unik, blød og behagelig. Strømperne skal være rare at have på og ikke kradse, som nogle uldstrømper kan. De skal være bløde, så det føles som ren massage for foden at have dem i en sko, og til sidst skal de være unikke, så de kan skille sig ud fra de andre strømper, man normalt bruger. Strømper er nemlig ikke bare strømper. De siger meget om ens personlighed og fremtoning. Hvis man har styr på sit tøj og samtidig kan tilføje et par smarte strømper, der fuldender udtrykket, så bliver andre grønne af misundelse.

Køb Hist & Pist strømper hos qUINT.dk

Er du ikke helt sikker på, at Hist & Pist strømperne er for dig? Så er du velkommen til at kigge forbi vores butik og prøve dem på. Selvom strømperne er lavet i en fantastisk kvalitet, så skal man prøve dem på, før man ved, om det er for en. Men hos qUINT er vi næsten sikre på, at du vil falde for den lidt blærerøvs-agtige stil. Desuden er vi stolte af at kunne sige, at vi er den eneste butik i landet, der kan tilbyde dig Hist & Pist. Et mærke, som altid kan levere lækre, stilrene og enkle strømper. Så find Hist & Pist strømperne i vores webshop eller kom forbi vores butik, hvor vores dygtige personale kan hjælpe dig med at vælge netop de strømper, der passer bedst til dig.