END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

ID Denim

ID Denim
ID Denim
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

ID Denim Jeans & Bukser med øje for kvalitet

Hvorfor vælge et par jeans, som er en smule kedelige, grå og måske endda out of date, når man kan vælge et par lækre ID Denim bukser i super god kvalitet, fede detaljer og ikke mindst nogle, som udtrykker en styrke og en passion ud over det sædvanlige. Hvis du vil have et par bukser, som har identitet og som får dig til at udvise selvsikkerhed og stil, så er det helt sikkert et par ID Denim jeans, du skal vælge dig. Som deres motto også siger: Life is too short for ordinary jeans! Og de har fuldstændig ret. Det danske brand har bevist, at vi fyre gerne må gå mere op i vores jeans og ikke bare vælge de billigste. Det er helt okay at skille sig ud!

ID Denim - jeans er omdrejningspunktet her

Som ID Denim ikke lægger skjul på, så er livet simpelthen for kort til et par almindelige jeans, og det er vi hos qUINT fuldstændig enige i. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af det bedste fra ID Denim, så du kan mænge dig i en masse forskellige bukser med hver sin stil. ID Denim har sat standarden for denim jeans, og det er vi stolte af at kunne vise frem hos qUINT. Hver sæson opbygger de nye kollektioner med jeans som omdrejningspunktet, hvor kunden er med i processen med at udvikle bukserne. De er med til at bestemme, hvad de vil have, hvordan udviklingen af vaske og autentiske detaljer og ikke mindst materialer og pasform skal være.

Originale og personlige jeans fra ID Denim

ID Denim bukser er ikke bare bukser. Alle er blevet lavet i hånden, hvilket giver dem et helt unikt touch af personlighed og kant. De har alle små detaljer, som man kun finder på det ene par jeans. Dette gør, at bukserne får et lidt mere personligt præg, og samtidig kan man sige, at ingen andre har de ID Denim jeans, som man har på. Selvom moden indirekte siger, at alle skal klæde sig i noget bestemt tøj, fordi det er smart, så kan man med et par ID Denim bukser føle sig mere unik, da bukserne lige præcis ikke ejes af andre, fordi der kun er det ene par. Med et par ID Denim bukser følger man ikke moden - man skaber den.

Køb dine ID Denim jeans hos qUINT.dk

Et par jeans fra ID Denim vil uden tvivl føles som et par skræddersyede bukser, som passer perfekt til ens pasform. Oprindeligt refererede ordet ”jean” til en amerikansk vare af høj kvalitet, hvor man indfarvede begge bomuldstråde inden vævningen, og hvor det oprindeligt blev brugt til skræddersyede bukser. Hos qUINT er vi vilde med bukser, som kan få en til at føle sig unik, og det gør man i dem her. Handler du online hos os, så kan du føle dig helt tryg. Vi sørger altid for, at du er i sikre hænder, og derfor er vi e-mærke certificerede. Har du lyst til at prøve bukserne, så kig forbi en af vores qUINT-butikker.