Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Just Junkies

Just Junkies
Just Junkies
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Just Junkies tøj & Tank top til herrer

2009 var et år, hvor der skete rigtig mange ting. Barack Obama blev blandt andet indsat på verdens mest magtfulde trone, og i sommeren selv samme år kom Just Junkies by DJ selvfølgelig til verden. Det startede først ud med navnet Denim Junkies, men de ændrede det dog siden hen til Just Junkies, som vi kender det i dag. På få år har mærket formået at skabe sig stor succes inden for herretøj til trendsættere, der er lidt mere modebevidste, som gerne vil have noget mere råt og lækkert modetøj, og de bestræber sig på at levere modetøj til både unge og voksne i alderen 18 til 35 år.

Just Junkies Tank top i høj kvalitet

Udover, at tøjet kan købes til en god pris, så er kvaliteten helt i top, og virksomheden går aldrig på kompromis. Just Junkies ville ikke have det godt med at flå sine kunder for deres hårdt tjente guld, så de mener, at de stadig skal have muligheden for at købe noget lækkert tøj i høj kvalitet. Just Junkies T-shirts går absolut heller ikke går på kompromis. Her får man et lækkert stykke tøj, som er behageligt at have på, og så fremhæver det alle dele af overkroppen på en flot og sofistikeret måde, så man ikke ser for smart ud men derimod kører stilen helt ud. Den er både med til at gøre looket lidt mere afslappet, og samtidig kan det piftes lidt op med et par smarte Just Junkies jeans og et par sneakers.

Rå afhængighed til selvbevidste Just Junkies fyre

Her får du et mærke, der er råt og lækkert. Kollektionerne har alle potentiale til at blive garderobeskabsfavoritter. Et potentiale, som brandet forsøger at udleve ved at givet tøjet lidt mere kant og attitude. En Just Junkies fyr er casual men modebevidst, og han er ikke mindst bevidst om sin egen fremstilling af sin identitet. Han er et produkt af byen med passion for de detaljer, den indeholder, og så har han et sofistikeret look. Når du handler Just Junkies online, så vil du finde ud af, at de er endnu et af de danske mærker, som har fundet vejen til qUINT. Det er et ungt mærke, som ikke har udnyttet sit potentiale helt endnu, men de har allerede bidt sig godt og grundigt fast hos de danske modenentusiaster, der sætter pris på en casual stil med lidt kant. Se bl.a. vores udvalg af de altid populære Just Junkies shorts, der både fåes i denim, bomuld- og lærredstof.

Køb Just Junkies online hos qUINT.dk

Hos qUINT spænder målgruppen bredt, og det gør Just Junkies målgruppen også. Alle fyre mellem 18 og 35 år er således målet for mærkets stilfulde kollektioner. Næsten alle fyre har et favorit outfit i deres klædeskab og Just Junkies lægger ikke skjul på, at de gerne vil være en del af dette outfit. Dette gør de ved at tilbyde moderigtigt tøj til gode priser, fx med smarte Just Junkies skjorter med gode detaljer, og de er altid garant for et moderne look med kant. Lyder det som dig? Så kom ind i qUINT og se udvalget af Just Junkies tøj. Du kan også kigge lidt rundt på vores hjemmeside og lade dig inspirere.