END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Komono

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Komono ure til street fyre

Dette brand blev etableret tilbage i 2009 og er derfor et forholdsvist nyt brand. Komono blev skabt af to venner fra Belgien, der gerne ville skabe nytænkende og fine ure, der ikke skulle koste alt for meget at eje. Når man ser på dette fede ur, vil man lægge mærke til det simple og unikke design, som også kendetegner urene fra Komono - det findes heller ikke hos mange andre brands. Mange af deres ure har en meget rustik læderrem, der på sin egen fede måde matcher selve urskiven. Hvert ur fra Komono har et quartz urværk, hvor det tilhørende batteri er produceret af Miyota. Derfor kan du roligt købe et ur fra dette mærke, da det holder i to år, før batteriet skal skiftes. På den måde kan du nyde det flotte design i længere tid uden at blive småirriteret på, at det går i stå!

Komono ure - ure i en fantastisk kvalitet

Dette belgiske brand har skabt mange usædvanlige ure, der hver især har en smuk og kunstnerisk urrem, som bestemt ikke kan sammenlignes. I dag handler det ikke om kun at bære et ur for at holde øje med klokken - der er virkelig også stil og attitude over det. Det beviser Komono ure også hver gang, at de langer nye designs over disken til alle de trofaste kunder. For dem er det nemlig de små ting i livet, der har allermest værdi, så vi foreslår, at du tager chancen og investerer i en af disse usammenlignelige Komono ure. Der er både ure, du helt sikkert ikke har set magen til andre steder samt ure, der kan komplementere dit mere klassiske og stilrene look. For dem er ambitionsniveauet højt, og de stopper ikke endnu!

Komono solbriller til dig, der vil skille dig ud

Ud over det fede ur, som dette brand har brugt rigtig lang tid på at gøre unikt og anderledes i forhold til andre, designer de også de fede Komono solbriller i forskellige designs. De får deres inspiration fra idylliske landskaber i Vest- og Centralafrika samt det urbane streetmiljø, som man ser i dag. Denne virksomhed har altid både øjne og øre åbne, så du kan være sikker på at købe et produkt, der aldrig er set før. Udover at have nogle super dygtige designere med på holdet, samarbejder brandet også med forskellige kunstnere, bl.a. Jean-Michel Basquiat og Vlisco. Med et par Komono solbriller er du garanteret en accessory med et tidsløst design, hvor der ligger gennemtænkt innovation bag.

Køb Komono solbriller og ure online hos qUINT.dk

Alle Komono ure og solbriller i dette brands sortiment har deres helt eget særpræg, og de leger altid med designs, som skal overraske forbrugerne. De går altid efter at fange netop din opmærksomhed, og man må sige, at de har fanget vores! Kom forbi en af vores mange forhandlere og prøv et af disse pragteksemplarer af et ur. Du er også velkommen til at kigge videre på vores hjemmeside. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til produkterne.