END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Kronstadt

Kronstadt
Kronstadt
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Kronstadt strik til trendy mænd

Dette er et mærke, som har fået en kæmpe fanbase over hele Danmark. De er et dansk brand, der producerer herretøj og har base i Odense. Inden for produktion og design af moderigtige skjorter, som kan fås i en masse farver, så har Kronstadt fået skabt en niche, som er et hit hos mange trendy mænd sæson efter sæson. Kronstadt kan spottes på mange gader i dag i samtlige danske byer, og de er blevet et populært brand. Hvis man søger et lidt moderne look med lækre detaljer, så kan man sagtens købe en skjorte fra dette brand, som nærmest er synonym med flotte skjorter til unge mænd. De går op i at designe deres skjorter elegant og med et look, der er minimalistisk - og så tilfører de et kreativt præg, som består af deres logo og de mange farvevariationer.

Kronstadt trøje - giver et unikt og flot look

Deres stil er moderigtig, casual og med et råt twist, som gør Kronstadts tøj perfekt til både arbejde, fest og fritid. Deres filosofi er at lave klassiske kvalitetstrøjer med et råt look uden at gå på kompromis med design og kvalitet, fordi netop dét at lave behageligt tøj, som er tilpasset kroppen, er en af nøglerne hos Kronstadt. Man kan godt sige, at Kronstadt er garant for trøjer med et faconsyet snit, som er let genkendelige - og så er de af fremragende kvalitet. Med en Kronstadt t-shirt, så er du sikret et unikt og flot look samtidig med, at du får en trøje af lækker kvalitet, og hver sæson tilføjer brandet nye spændende elementer, så det i forvejen lækre produktsortiment kan blive opdateret.

Føl dig funky med en Kronstadt strik

Kronstadt er et dansk mærke, som hurtigt er blevet populært herhjemme, og de laver funky cardigans, skjorter og t-shirts til alt lige fra arbejde til fest. Når du køber en Kronstadt strik, så er du garanteret en strik med en stil, der er oppe i tiden, der er af god kvalitet, og så er den afslappende at have på. Mærket er især kendt for deres strik og cardigans, så gør dig selv en tjeneste og kig dig lidt rundt i vores udvalg - vi fyre vil jo gerne kunne holde varmen samtidig med, at man godt må se lidt smart ud. Hvis man kan få begge dele, hvorfor så ikke gøre det? Det kan du uden tvivl med en strik fra dette mærke.

Køb en Kronstadt strik hos qUINT.dk

Elsker du også Kronstadt? Det gør vi i hvert fald hos qUINT, og derfor har vi samlet alle de bedste produkter fra det på vores hjemmeside - så der er rigeligt at vælge imellem. Hvis du ikke lige ved, hvad du leder efter, så kan du altid filtrere efter ønsker, og så kan systemet finde de trøjer, som passer allerbedst på dig. Med Danmarks bedste udvalg af modetøj og tøj til fyre, så er du garanteret de lækreste trøjer og strik til fyre, som du både kan finde på hylderne i vores butikker og online. Så tag et kig!