Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Le Coq Sportif

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Sneakers fra Le Coq Sportif passer til alt

Ligegyldig hvad du er på udkig efter, hvad end det er et par smarte sneakers eller noget fedt sportstøj, så er Le Coq Sportif et godt bud på et brand, der egner sig til enhver stil og smag. Er det et par klassiske sneakers til kontoret eller et par, der kan bruges til at vade byen tynd, så finder du med garanti det helt rette par hos os. Vi vil vove at påstå, at man aldrig går galt i byen med Le Coq Sportif, da de kan matches til nærmest alt og fungerer til ethvert formål. Du finder et bredt udvalg af deres sortiment online hos qUINT.

Fransk sportsmode – Le Coq Sportif sko til mænd

Le Coq Sportif startede tilbage i 1882 og har siden da produceret klassisk sportstøj og sko med lækker fransk finesse. Det er et af verdens ældste sportsbrands, og uden tvivl et brand, der aldrig går af mode. Deres stil, med en retro kant, kan matches med stort set alt i din garderobe. De er kendt for flere forskellige klassikere blandt andet joggingsættet, også kaldet søndagsuniformen, som de opfandt, og hvornår stopper det med at være moderne? Aldrig, er det klokkeklarer svar fra os. Le Coq Sportif sneakers og sportstøj går aldrig af mode, det vil være smart til evig tid, og hvis du spørger os, så er både deres sko og tøj et absolut musthave i enhver fyrs garderobe.

Med Le Coq Sportif får du både stil og komfort

Dine sko og dit tøj afspejler din personlighed, og derfor skal du selvfølgelig finde noget, der passer til netop din stil. Du kan altid kende Le Coq Sportif på deres klassiske logo, den atletiske hane – det er et logo, som du med garanti er stødt på flere gange rundt omkring i verden. Deres sortiment består af mange forskellige styles, og de har igennem et århundrede skabt nogle virkelig ikoniske designs, og det stopper de nok aldrig med – heldigvis! Hvad end du er på udkig efter sportstøj eller sneakers, så er et par sneakers fra Le Coq Sportif en klar anbefaling fra os – du vil ikke fortryde det.

Et sikkert valg til en stilfuld og kæk fyr

Du fortjener at klæde dig både smart og behageligt, så hvorfor ikke tjekke det lækre udvalg fra Le Coq Sportif ud? Vi hos qUINT er fuldkommen forelsket i deres sortiment, netop fordi du kan variere din stil med deres produkter, og style dig præcis som du vil. Business eller sporty – det er ligegyldigt, fordi du finder med garanti noget, der passer netop dig. Du vil helt sikkert ikke fortryde et køb fra Le Coq Sportif – Du kan starte din søgen online hos qUINT.