Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Le Fix

Le Fix
Le Fix
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Subkultur, byliv og kunst

Det eksklusive streetwear-brand blev grundlagt i København i 1999 af Benny Kusk, Rasmus Jacobsen og Jesper Holm. Bag brandet var en fælles kærlighed for kunst, tatoveringer og tøj, som kan ses på Le Fix brede sortiment i dag. De tre designere ønskede at lave et kreativt rum, hvor de kunne udvikle deres potentiale inden for kunstens verden bredt set – både sammen og hver for sig. Og på den måde var Le Fix født. Det er sidenhen vokset og er i dag et anerkendt eksklusivt brand med inspiration fra bylivet og undergrunden i København, subkulturer og kunst. Tøjet har fortsat sine rødder i København, samtidig med at brandet har en international appeal med sit brede udvalg af styles og items, bl.a. Le Fix-T-shirts og -hoodies.

Kreativitet i København

I København kan du finde de to Le Fix-stores. Den ene ligger i Kronprinsensgade i hjertet af København, mens den anden er i byens multikulturelle centrum, Nørrebro. Her kan du se et stort udvalg af styles, blandt andet inden for T-shirts og hoodies. Blandingen af subkultur, byliv og kunst, kan også ses i bredden af aktiviteter. Udover de to butikker i København, har Lex Fix også to tattoo-saloner, et kunstgalleri og en træ-workshop. På den øverste etage i en af butikkerne kan du se galleriet, hvor både nye og etablerede kunstnere får lov til at udstille deres værker. Der er mulighed for at købe både originaler og limited edition-prints. Det er en bred pallette af kunstformer, Le Fix maler på, men det hele bunder i kærligheden til den kreative og kunstneriske frihed.

Le Fix-T-shirts og -hoodies i din stil

Med tøj fra dette populære brand får du en del af Københavns street-kultur i din garderobe. Hos qUINT har vi et stort udvalg af Le Fix-T-shirts og -hoodies. Du kan derfor sammensætte lige den stil, der passer til dig og matcher din personlighed. Du kan eksempelvis matche hoodies og T-shirts med både store og små logoer med de forskellige joggers. Le Fix-tøj taler ind i subkulturen, bylivet og kunsten omkring storbyen. Vælg den sammensætning, der supplerer din unikke stil bedst. Er du i tvivl, står vi altid klar i en af vores mange qUINT-butikker, hvor du kan få god vejledning af vores kompetente medarbejdere.

Køb Le Fix hos qUINT

Hvis du er på udkig efter de nyeste styles, så kig forbi en af vores mange butikker eller se vores udvalg på vores webshop på quint.dk. Vi har de nyeste releases fra de mest populære brands, så vi kan næsten garantere du kan finde det du er ude efter hos os. Se for eksempel de populære urbanwear-produkter fra Le Fix, der med stil og attitude helt sikkert vil løfte din garderobe. Find produkterne her på siden, eller kom forbi en af vores butikker og prøv dem på. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig.