Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Levi's

Levis
Levis
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Levis shorts til moderigtige fyre

Omdrejningspunktet hos Levis, som er én af de vigtigste ting i klædeskabet, er et par lækre jeans. Deres kollektioner indeholder alt fra klassiske, enkle til moderigtige jeans, så udvalget spænder bredt. Det hele startede med deres produktion af overalls, som engang var navnet på de populære bukser. Det var en tysk fyr, som hed Loeb, der startede den i San Fransisco, og han ændrede faktisk sit navn til Levi senere hen, som mærket er opkaldt efter. Her indgik han et partnerskab med en forretningsmand om at producere de såkaldte overalls, som senere blev omdøbt til jeans. Syningerne på bl.a. lommerne var fæstnet med små metalnitter, som de også er på jeans’ene den dag i dag.

Nyd et af tidernes største modeikoner - Levis shorts

Levis er et af tidernes største modikoner, som bærer et utal af anekdoter med sig. Der er f.eks. anekdoten om, at Levi Strauss & Co. blev startet af en Hr. Levi og en Hr. Strauss - nogen forbinder endda Levis med den franske filosof Claude Levi-Strauss. Dette og meget andet har gjort det interessant for Levis at vokse sig større og lave flere lækre bukser, som vi kan sælge til dig. De robuste bukser blev hurtigt en fast bestanddel af arbejdernes garderobe dengang, og vejen blev banet for de blå cowboybukser, som du kender dem i dag. Et par Levis jeans skal man ikke undvære, hvis man er fan af denim og stil. De kan få en til at føle sig godt tilpas, og så er det et par flotte bukser.

Er du den casual type? Så vælg Levis denim shorts

Igennem tiderne er Levis jeans blevet forbundet med alle former for mennesker. Oliearbejdere, cowboys, bikere og endda rebelske teenagere. Det har ikke forandret sig men derimod bredt sig til en noget brede målgruppe, og jeans er nærmest blevet allemandseje i hele verden. Og hvis det ikke lige er et par Levis denim shorts, du står og mangler, så leverer Levis og tøj til resten af garderoben, så du ikke skal mangle noget. Du kan både få Levi's T-shirts, skjorter, huer og jakker i denim, som kan bruges til alt og af alle. Så er du den casual type, ham der går i streetwear eller er du til det mere klassiske? Så er der helt sikkert noget, der falder i din smag.

Køb Levis shorts hos qUINT.dk

Hos qUINT.dk er vi vilde med mode, og vi vil gøre alt for, at du har det største udvalg af populære mærker. Der finder ikke noget værre end at søge noget, man ikke kan finde. På vores webshop har vi et fedt udvalg af modetøj online, og vi sørger altid for samme gode service samt tips og tricks til at sammensætte dit outfit. Med et par Levis bukser er vi sikre på, at du vil få dig et par bukser for livet. Er du i tvivl? Så klik her og udforsk udvalget af lækkert tøj til gode priser, eller kom forbi vores butik og snak med vores dygtige personale.