Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Mads Nørgaard

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Mads Nørgaard strik, jakker og skjorter

Hos qUINT finder du et udvalg af lækre produkter fra Mads Nørgaard. Brandet fokuserer på enkle styles i lækre kvalitet og er et fasttømret brand i dansk mode. Kollektionerne er skandinaviske og minimalistiske og samtidig både trendy og tidløse. Du finder altid items med de kendetegnende striber, som du kan bruge igen og igen. Her finder du Mads Nørgaard strik, jakker, skjorter og bukser.

Forelsket i fashion

Dette danske brand har en stor forkærlighed for mode og den konstante udvikling, der følger med de forskellige sæsoner. Samtidig mener de også at verden nogen gange ændrer sig lidt for hurtigt. For at få tiden til at gå lidt langsommere har de en stor forkærlighed for lækre klassiske items, som du kan bruge sæson efter sæson uden at gå på kompromis med hverken mode eller kvalitet. Mads Nørgaard har opbygget en base af moderne klassikere, så som t-shirt og trøjer, som resten af kollektioner bygget op omkring. Det gør, at du både får et genkendeligt udtryk samt styles, du kan mikse på kryds og tværs af sæsoner.

Historien bag

I 1986 åbnede Mads Nørgaard en herretøjsforretning i det indre København med andre brands, men da han syntes, han manglede nogle designs fra de andre brands, startede han sit eget brand op. Mærket blev hurtigt en stor succes og har i dag slået sig fast på den skandinaviske modescene, hvor det stilrene design og den høje kvaltiet er gået rent ind hos forbrugerne. I 2007 åbnede den første udenlandske butik i Oslo og siden har resten af verden også fået øjnene op for brandet. I dag finder du Mads Nørgaard tøj i både Europa, Asien og USA.

Mads Nørgaard - stilrent, dansk design

Hvis du går bare lidt op i mode, så har du sikkert allerede lagt mærke til dette danske brand. Mads Nørgaard leverer stilsikkert og stilrent mode, der passer perfekt ind i det skandinaviske modebillede. Hvad enten det er de karakteristiske Mads Nørgaard striber eller nogle af de andre produkter, du tilføjer din garderobe, så får du lækkert hverdagstøj, som du ikke skal tænke så meget over. Køb Mads Nørgaard strik, jakker og skjorter hos qUINT Hvis du går op i god kvalitet og lækkert design, hvor både pasform, mode, tidsånd og fremtid går hånd i hånd, så skal du kigge på de lækre styles fra dette brand. Hos qUINT finder du Mads Nørgaard strik, jakker, skjorter og bukser til mænd. Tøjet er lækkert hverdagstøj, der kan tåle at blive brugt mange gange.