Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Minimum

Minimum
Minimum
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Minimum tøj - design helt ind til benet

Den skandinaviske og nedtonede stil er helt klar, når man ser på tøj fra Minimum, men de holder dog altid øje med de herskende modetendenser, så de ikke går næser forbi. Inden de blev til det uafhængige tøjmærke, de er i dag, så startede de deres virksomhed i en lille butik i Århus i 1997, og her trådte Minimum tøj til fyre for første gang ind på modescenen. De har haft en levetid på 14 år, som gør virksomheden til en erfaren rotte, der i mange år har været med til at sætte agendaen i den skandinaviske modeverden. Med 30 kreative unge ildsjæle, som arbejder dagligt for Minimum, så er der god grund til, at brandet sæson efter sæson er mange drenges foretrukne tøjmærke.

Føl en skandinavisk coolness med Minimum shorts

Man er ikke i tvivl om, at de rene linjer og det stilrene look er i højsædet hos det danske mærke, og de bruger tid og energi på at designe hver enkelt style til fyre med en lidt mere metropolistisk kant. De har base i Århus, men de har også showrooms i andre lande rundt omkring i verden. Så selvom udgangspunktet for deres design er skandinavisk, så er brandet samtidigt et internationalt og anerkendt modebrand. Hvor cool er det ikke også lige at se f.eks. amerikanske fyre gå rundt i Minimum shorts? Så får man jo helt selv lyst til at få et par. Deres stil er fremadstormende, og de har altid et vågent øje på tendenserne. Hvis de skulle karakteriserer dem selv, så er de ”the missing link” mellem det rå denim look og skandinavisk tøjdesign.

Minimum bukser - sikker leverandør af stilrent modetøj

Dette populære og dygtige brand er i konstant bevægelse. Som én blandt mange konkurrerende mærker i modebranchen, så forsøger Minimum så vidt muligt at holde trit med alle de moderigtige kunder, der lige netop elsker at skabe deres helt egen stil og som lader sig inspirere af tendenser, der skifter hurtigere, end man kan nå at se sig omkring. Når man har dette in mente, så kræver det altså konstant opmærksomhed, hvis man gerne vil have en chance for at følge med i, hvad der foregår hos de kreative designere hos Minimum. Hos qUINT er vi især fan af det smarte par Minimum bukser - en sikker vinder hver gang.

Køb tøj fra Minimum online hos qUINT.dk

Uanset hvad, så er du sikker på at have med en exceptionel leverandør af stilrent modetøj til fyre at gøre. Det er det simple, det rå, det stilrene, det farverige, det maskuline, det varme og det til sommerdagene. Der er simpelthen ikke det, du ikke finder fra Minimum, og vi hos qUINT er stolte over at kunne tilbyde dig et væld af muligheder fra dette mærke. Vil du vide mere? Så kig lidt videre på vores hjemmeside og lad dig inspirere. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at prøve tøj og informere dig om det nyeste nye fra Minimum.