END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

New Balance

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

New Balance Sneakers & Sko - forkæl dine fødder

Manden bag denne virksomhed var besluttet på at lave en sko med svangstøtte, som skulle give én en meget bedre følelse af at gå med den. Hans navn var William J. Riley, og det hele udsprang i hans job som tjener. Hver gang han havde været på arbejde, da havde han så frygteligt ondt i fødderne af at arbejde stående og gående en hel dag, og det blev startskuddet til noget af en rejse. Han startede New Balance i starten af 1900’erne og hans design passede og føltes meget bedre end noget andet fodtøj, så i 1909 kunne Riley kalde sig for ”shoemaker”. 19 år senere designede han så den første løbesko til Boston løbeklub og snart også custom-made sko til løb, baseball, tennis, basketball og boksning.

New Balance sneakers - komfortabelt fodtøj til dine fusser

New Balance’s filosofi fra 1906 om at skabe komfortabelt fodtøj holder stadigvæk den dag i dag, og sammen med det stilfulde retro-look gør denne filosofi New Balance til det ultimative fodtøj for rigtig mange. I dag holder New Balance fast i sine historiske rødder gennem det nummersystem, deres sko er navngivet efter. De har nemlig valgt at give de forskellige modeller numre i stedet for navne, så de stadigvæk kan holde fokus på brandets filosofi frem for på en bestemt sko. I 1972 blev virksomheden solgt, men konceptet blev ikke ændret. Derimod blev deres løbesko set i et NYC maraton, hvilket gjorde dem kendte for at have den bedste løbesko i 1978.

New Balance Sko - dedikation til overlegen komfort

New Balance har altid haft et uovertruffet engagement i velsiddende fodtøj, og så er de kendt for at være dedikerede til en overlegen komfort. De producerer i dag først og fremmest sko til løbere, men de har i mange år også være en storspiller inden for modebranchen. Deres sko er her blevet et ikon, og de er blevet utrolig populære inden for mange stilarter med sit retro-inspirerede look. Mærket har mange ambitioner, men en af de helt store er, at de vil fastholde en del af deres skoproduktion i USA. I 1990’erne, hvor der var mange producenter af sportssko, der begyndte at outsource deres produktion til udlandet, ville New Balance stolt blive ved med at skrive MADE IN USA på deres sko.

Køb New Balance sko online hos qUINT.dk

I dag er New Balance den eneste sportssko-virksomhed, der stadig producerer deres sko i USA, og 25% af produktionen foregår således på fem fabrikker i New England. De står ved, hvor de kommer fra, og de er stolte af at kunne producere i USA stadigvæk. Vi hos qUINT.dk kan godt lide deres dedikation til kvalitetssko, så derfor har vi selvfølgelig sørget for et bredt udvalg af New Balance sko, så du har noget at vælge imellem. Så er du til velsiddende sko og retro design? Kom et smut in i qUINT og se vores udvalg af sko fra dette mærke, eller kig lidt videre på vores hjemmeside for inspiration.