END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Nike

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Nike bukser & trøjer i allerhøjeste kvalitet

Brandet Nike er et stort og legendarisk verdensnavn, som beskæftiger hele 30.000 medarbejdere i hele verden. Rigtig mange ser op til brandets ufatteligt høje standarder, og de gode gamle designklassikere reproduceres sæson efter sæson i nye styles, men kvaliteten og ikke mindst deres ægthed er stadig den samme. Nike er ligefrem synonym med casual og sporty tøj i allerhøjeste kvalitet, og deres pay-off er også lige i øjeblikket: ”Inspiration and innovation for every athlete in the world” - og det er, hvad de er. Lige bortset fra, at det heldigvis ikke kun er atleter, der har glæde af dét, som Nike kan og står for - vi hos qUINT og mange andre ser også op til brandet og dets høje standarder.

Nike bukser - inspiration til store sportspræstationer

Det er næppe helt tilfældigt, at mærket er opkaldt efter den græske sejrsgudinde Athene. Hver eneste gang Athene hev en sejr i land på Olympen - ligesom store sportsnavne hiver sejre i land - kaldte hun sig selv for Nike. Nike har altså siden Athenes tid og op igennem tiden generelt været lig med store sejre, unikke sportspræstationer og talentfulde atleter, som altid går efter sejren. Det er præcis ligesom den græske gudinde gjorde det. Når man så har hevet sejren i land, gør det jo ikke noget, at man har et par fede Nike bukser på til anledningen. Deres mission er helt klar: de vil inspirere atleter verden over til store sportspræstationer.

Nike trøjer - designklassiker uden sammenligning

Det var et håndtryk i 1959 mellem løberen Phil Knight og træneren Bill Bowermann, der startede det hele. De havde en drøm om at skabe de mest optimale løbesko til løbere, som ønskede at præstere på banen. Det populære logo blev udfærdiget af en studerende til den beskedne sum af 35 dollars, som i dag sikkert får mange til at smile, set i lyset af de mange millioner, som brandet efterfølgende har omsat for. Selvom de startede inden for sportens verden, har brandet i dag også sat sine spor i modeverdenen, specielt inden for street mode. Deres Nike trøjer fås i et væld af designs, og kvaliteten er helt i top. De passer til ethvert sportsoutfit, og så har de en fantastisk god pasform, som får en til at føle sig tilpas.

Køb Nike jakker til mænd hos qUINT.dk

Nike er et fantastisk mærke, som vi er stolte af at kunne tilbyde dig hos qUINT.dk. Ikke nok med at de laver noget fedt sportstøj, mærket har også et stort udvalg af Nike jakker til mænd i et væld af designs, som passer til enhver stil. Så står du og mangler en jakke i høj kvalitet og med en god pasform, er det denne jakke, du skal vælge. Er du i tvivl? Kig lidt videre på vores hjemmeside for inspiration eller besøg en af vores mange butikker og få hjælp af vores dygtige personale - vi står klar med informationer og tips, kun til dig!