END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Oakley

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Oakley solbriller til fyre

Det er jo ikke rigtig sommer uden et par solbriller. Der findes ikke noget værre end at sidde udenfor og nyde sommeren, og så skærer solen en i øjnene. Det er her, at vi kommer ind i billedet! Vi har lige nu et enormt udvalg af solbriller fra Oakley, som du kan købe her til en god pris. Oakley er en virksomhed, der er drevet af innovation, og de er mest kendt for deres solbriller. De har desuden et udvalg af fodtøj, ure, accessories og andet. De går meget op i at bruge atleter til at præsentere deres produkter, da mange af disse er produceret med egenskaber, der skal hjælpe sportsfolk i deres træning. Det var Jim Jannard, der grundlagde Oakley i 1975, og han startede med at sælge gribs til motorcross-motorcykler - fra hans bagagerum. I dag må man sige, at han er nået meget længere!

Stå godt imod solen med et par Oakley solbriller

Det gode ved Oakley solbriller er, at du ikke kun behøver at lede efter ét par solbriller. Du kan også få sportsbriller, som du kan træne med. De har et overdådigt udvalg af lækre kvalitetsbriller, som du finder lige her hos qUINT. Firmaet har eksisteret i mere end 20 år, så de kan deres kram, når det kommer til at specialisere sig i de rigtige par solbriller. Med et par Oakley solbriller får du et sæt briller, der både er effektive mod solens skarpe stråler, og så ser de super smarte og moderne ud. De har et flot og skarpt design, der passer godt til alle outfits. Er du til løb, cykling eller elsker du at stå på ski, så har vi helt sikkert et par Oakley solbriller, du kan købe. Der er virkelig noget for enhver smag!

Oakley Frogskin solbriller - ny teknologi, ny brille

Hvis du ikke er til de nye og moderne solbriller, har dette mærke også en smart solbrille til dig. Du kan nemlig købe en Oakley Frogskin solbrille, som er en ny fortolkning af firserklassikeren. Med den nyeste teknologi har firmaet gjort disse briller et kæmpe hit. De har HDO kombineret med Plutonite-linser, som tilsammen giver dig et super klart og skarpt syn uanset hvilke omgivelser, du befinder dig i. Desuden er Oakley Frogskin solbriller lavet af det slidstærke og lette O-Matter, så du er garanteret en perfekt og behagelig pasform. Du kan få Oakley Frogskin i en masse forskellige farver, da de både kan fås med en farve på stellet og med glasset i en farve. På den måde kan man matche sin egen personlige stil.

Køb Oakley accessories og solbriller hos qUINT.dk

Hos qUINT sørger vi altid for at have en finger på pulsen, når det kommer til modebranchen, og det er så absolut også et must at være orienteret om den nyeste udvikling og tidens trends. Gennem tøjet har vi fyre en oplagt kanal til at udtrykke vores personlighed og identitet, så derfor er det vigtigt, at vi finder det, der passer til os. Hos qUINT har vi sørget for at have et bredt udvalg af det nyeste streetwear, så shop løs!