Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Portia

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Portia butterfly - gentlemandens vigtigste accessory

Det skader absolut ikke at have en ekstra smart accessory til at pifte ens outfit op. Portia leverer gentlemandens vigtigste accessory, nemlig butterfly’en. Som drengerøv kan det være en vigtig ingrediens at have i garderoben, og med tiden er den gået fra en klassisk feature til et musthave til den moderne mand eller drengerøv. Det er nemt og simpelt: den svungne sløjfe om halsen kan pifte hverdagens jeans og skjorte op, når der bliver inviteret til fest - om den så skal være orange, neutral sort eller med prikker, ja det er op til dig! Hos qUINT finder du et bredt udvalg af forskellige stilarter fra Portia, så du ikke løber tør for valgmuligheder, og med titlen som den ældste slipsefabrik i Sverige er der ingen tvivl om, at du skal vælge lige netop Portia.

Bliv en gentlemand med en Portia butterfly

Man skal ofte til et arrangement, som er for fint til hverdagstøj men ikke fint nok til skjorte og hvidt. Her er det, vi kan tilbyde dig en accessory, du helt sikkert ikke vil fortryde at have købt. Med en Portia butterfly kan du blive forvandlet til en vaskeægte gentlemand eller gentle-drengerøv, og selvom det er en lille genstand, vi taler om, er det altså et nærmest uundværligt finish til et moderigtigt og stilfuldt look. Det er helt sikkert, at pigerne bliver vilde i varmen over charmeknuden, for om man vil det eller ej, så udstråler den gode manerer og ægte charme. Så på med Portia butterfly’en og byd din drømmepige op til dans - hun kan ikke sige nej.

Portia - god sans for mode og trends

Tilbage i 1924 blev virksomheden grundlagt af Konrad Åkesson og i dag er det Konrads to børnebørn, der har ansvaret for virksomheden. Firmaet sætter stor pris på samt bærer præg af stolte traditioner - dog er det firmaets skarpe evne til at kombinere udstyr og maskineri samt deres kendskab til håndværk, der giver dem deres succes. En Portia butterfly er helt unik i dens kategori, hvilket bunder i virksomhedens viden inden for tekstiler samt deres respekt for, at maskiner og teknik ikke 100% kan erstatte selve håndværket. Fra vævefabrikker i Frankrig, Østrig, Tyskland og Italien udvælger Portia de fineste mønstre, og på fabrikken i Sverige bliver farverne og mønstrene tilpasset til den nordiske stil.

Køb din Portia butterfly hos qUINT.dk

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig butterflies fra Portia, som vi er kæmpe fan af. Deres gode sans for mode og design falder lige i vores smag. Du kan finde ensfarvede, helt klassiske styles, som ikke skiller sig voldsomt meget ud men som stadig har et look, der er eksklusivt, og samtidig kan du finde nogle mere vovede, der har forskellige mønstre og farver. Interesseret? Kom forbi en af vores butikker, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig, eller kig lidt videre på vores hjemmeside og lad dig friste af Portia!