END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Profound Aesthetic

Profound
Profound
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Når mode og kunst smelter sammen

Profound Aesthetic har en mission om at sammensmelte to verdener, mode og kunst. Det er en perfekt cocktail af high fashion og streetwear, hvilket giver deres styles en særlig kant. Designet bærer tydelige præg af det kunstneriske og æstetiske udtryk. Brandet adskiller sig særligt ved deres måde at tænke design på, de designer ud fra deres følelser og humør, og ikke ud fra hvad modeindustrien dikterer. Det er også derfor, at de har valgt deres navn, Profound Aesthetic. Det illustrerer en visuel appel kombineret med en indsigtsfuld ideologi om at udtrykke det, de føler. Profound Aesthetic fortæller historier gennem deres designs, og derfor er deres designs også meget udtryksfulde. Deres tøj er ikke bare basistøj, det er ekspressive items, som kan sammenlignes med kunstværker. De bruger et væld af grafiske billeder, udsagn og tema tekst – som det kan ses på deres hættetrøjer, jeans, jakker og meget mere. Profound Aesthetic finder den helt perfekte balance mellem ro og kaos i deres tøj, fordi de tør at lege med farver, mønstre og motiver.

En helt særlig tilgang til design

Når de skal udvikle nye designs foregår det på en flydende og intuitiv måde. Det er netop denne tilgang, der er med til at skabe Profound Aesthetics unikke designs. De lader inspirationen komme til dem og designer altid ud fra humør og følelser. Bliver de inspirerede, mens de sidder i bussen, så noterer de blot deres idéer ned på deres iPhone. Når Profound Aesthetic-teamet skal skabe deres kollektioner, så arbejder de meget intensivt, og inden for to uger kan de have en fuld kollektion færdig. Deres overordnede mål med kollektionerne er altid at gøre den nye kollektion bedre end den sidste. Denne passion og følelsesmæssige tilgang skinner igennem i Profound Aesthetics-styles, og netop derfor har de opnået så stor succes og anerkendelse i branchen.

Se vores udvalg af Profound Aesthetic-trøjer og jeans

Vi har samlet nogle af de bedste styles fra Profound Aesthetic. Du finder blandt andet deres unikke jeans med forskellige motiver og tekstprints, som skiller sig ud mellem alle de almindelige jeans. Også alle deres trøjer har alle en speciel detalje, som adskiller det fra alt det andet på markedet, det er f.eks. blomsterprint, tern eller udtryksfulde billeder. Brandets personlighed skinner igennem på hver eneste item, de designer, og netop derfor er vi vilde med Profound Aesthetic.

Køb Profound Aesthetic hos qUINT

Hos qUINT finder du et stort udvalg fra dette særlige brand, som du ikke finder ret mange steder herhjemme. Derfor er vi stolte af at kunne forhandle Profound Aesthetic her på shoppen. Tjek vores store udvalg ud her på siden eller i din nærmeste qUINT. Husk, at når du handler online hos qUINT, får du altid lynhurtig levering og 14 dages fri returret. Er du i tvivl om noget i forbindelse med dit køb, så er du altid velkommen til at kontakte vores professionelle og tøjentusiastiske team. Vi tager os altid den nødvendige tid til at besvare dine spørgsmål – det er uanset, om det handler om mode, vejledning eller om online indkøb her på shoppen.