Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Reigning Champ

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Reigning Champ – Premium sportstøj af højeste kvalitet

Både premium design og premium producenter er med til at beskrive Reigning Champ helt perfekt. Det er et brand med nogle faste principper, som guider deres processer i fremstillingen af deres sportstøj. De respekterer detaljerne og mestrer simpliciteten i deres håndværk. Det er enormt gennemtænkt og funktionelt sportstøj med nogle enkle linjer og virkelig smart design. De har også lavet en kollektion, der hedder Sea to Sky, som fokusere på at være designet til ændrende landskaber, så der findes et piece til dig, lige gyldig hvilket landskab du bevæger dig rundt i. På trods af den meget simple stil, så har Reigning Champ formået at fremstille noget virkelig smart sportstøj, som enhver fyr bør have noget af i garderoben.

Vancouver baseret brand har været et ikon siden 2007

Reigning Champ er et brand, der fokuserer meget på deres design og materialer. De udvikler og designer selv deres signatur stoffer, der går ind og fremhæver en ujævn konstruktion samt en helt suveræn komfort. Det er ligeledes med til at give produkterne sin egen charme. Det er ret tydeligt, når man kigger på deres sortiment, at de gerne vil være deres egen, og derfor forsøger de også at skabe deres sportstøj ud fra egne stoffer, som skal være betegnelsen for dem. Du kan finde et bredt udvalg af Reigning Champs sortiment online her hos qUINT.

Reigning Champ er enkelt sportstøj, der emmer af komfort

Hvis du kigger igennem Reigning Champs udvalg, så vil du hurtigt bemærke de rene linjer, fede designs og virkelig komfortable udtryk. Det er uden tvivl sportstøj, man sagtens kan gå i til daglig, og som samtidig er ekstremt komfortabelt – det ser man også med det samme, man ser det første piece på siden. Deres klassiske sportstøj er blevet Reigning Champs ikoniske stil, som danner grundlaget for brandet. Du finder alt lige fra basic t-shirts, shorts og sweatpants til jakker og hoodies. Så hvad end du er på udkig efter, så vil vi vove at påstå, at du finder det hos Reigning Champ lige her på siden.

Det oplagte valg til at udvide din basisgarderobe

Reigning Champ er et brand, der bedst kan beskrives ud fra sort/hvid-genren. Det udtrykker de også i hele deres sortiment, hvor deres basisfarver er grå, sort, hvid og navy. Du finder ikke et pangfarvet og spraglet piece fra Reigning Champ, men derimod et hav af items til din basis garderobe. Du kan derfor matche deres produkter til alt, og hvert piece har virkelig mange forskellige kombinationer. Er du blevet nysgerrig på det enkle og funktionelle brand Reigning Champ? Så tag et kig rundt på siden – vi garanterer dig, at du finder noget, der falder i netop din smag.