Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Represent

Represent
Represent
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Represent clothing - baggy stil i enkle designs

Dette er et brand, der har en helt bestemt stil, de ønsker at følge. Represent clothing laver tøj, som er baggy og løst med lave skuldre og enkle designs, og vi hos qUINT er helt vilde med det. De har blandt andet fået masser af fed inspiration fra 80’ernes gymnastikhættetrøje i deres nye kollektion - super fede detaljer! Deres tøj er lavet i store størrelser, og så er de utrolig komfortable. Stoffet er lækkert blødt og vil med garanti få dig til at føle, at du bare aldrig har lyst til at tage det af igen. Deres kollektion består mest af dagligdagstøj, toppe, bukser og denim produkter, men du kan sagtens bruge det til fest også - der er absolut ingen grænser. Represent clothing har enkelte rå detaljer, der gør dit look ekstra råt og fedt.

Mæng dig i tøj fra Represent i en casual og tjekket stil

Det kan godt være lidt svært at shoppe tøj, når man er en fyr. Meget af tøjet er rimelig dyrt, og udvalget er ikke til at råbe hurra for. Så er det godt, at du har os! Vi hos qUINT kan skaffe dig de allerfedeste brands og det fedeste tøj, så du har muligheden for at blive klædt fedt på. Et populært brand i øjeblikket er Represent, som med deres casual og tjekkede stil tilføjer modemarkedet masser af nyt og lækkert tøj. De fyre der køber Represent, er bestemt ikke vilde med farver, selvom tøjet godt kan fås i farver - dog er det kun ensfarvet så. Nej, hvis du elsker den enkle og cool stil, skal du helt sikkert kigge lidt nærmere på dette brand. Der er nemlig ikke noget i vejen med at være sky over for farver. Det er derfor, vi har Represent!

Represent jeans - for the people, by the people

Dette er ikke et brand, der har fokus på at skabe en overlegen profit eller erobre modemarkedet. Deres fokus er ene og alene på at skabe produkter til folket - af folket. De startede tilbage i 2012 og er et high-end street brand, som formår at skubbe grænser, når det kommer til mode. De får deres inspiration fra street rødderne og har produkter i et meget fornuftigt prisleje, så alle kan være med. Deres hovedkvarter ligger i Manchester, hvor alt bliver designet, og derefter bliver det produceret i England i den bedst tænkelige kvalitet. Står du f.eks. og mangler et par jeans, kan vi helt sikkert anbefale dig at købe et par Represent jeans. Med et par Represent jeans er du klædt godt på - casual men stilrent.

Køb Represent bukser og T-shirt online hos qUINT.dk

Lige her i vores webshop finder du ikke kun disse lækre jeans fra brandet. Du har også muligheden for at købe deres fede Represent bukser og T-shirts til rigtig gode priser, som du helt sikkert vil elske. Her ved du med sikkerhed, at pengene går til et godt formål. Kig lidt videre på vores hjemmeside efter flere produkter fra dette brand eller kom forbi en af vores butikker, hvor vores dygtige personale står klar med et smil på læben til at hjælpe og rådgive dig.