END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Samsøe | Samsøe

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Samsøe Samsøe tøj til stilrene mænd

Samsøe Samsøe kommer for det meste op med nytænkende mønstre og en lækker kvalitet, og med keywords som identitet, troværdighed, personlighed, kvalitet og innovation har Samsøe Samsøe uden tvivl placeret sig i toppen af dansk mode. De skaber moderigtigt tøj, hvor det stilrene og det enkle er fællesnævneren for tøjet. Selve stilen er ren skandinavisk og de har altid øje for tidens trends. De siger selv, at looket er baseret på frihed og simpelhed, hvilket gør tøjet super elegant og stilrent. Så er du vild med det enkle, skandinaviske look med masser af lækre detaljer og rene linjer, skal du vælge Samsøe Samsøe næste gang, du shopper efter tøj. Du vil elske det!

Vær up to date med Samsøe Samsøe

Vi fyre kan vist godt blive enige om, at man skal ty til dette mærke, hvis man vil være sikker på at være up to date med de nyeste tendenser på modemarkedet. Samsøe Samsøe har i løbet af de seneste år fundet sig rigtig godt til rette på den danske modescene, og de vil helt sikkert gå over i historiebøgerne som et af nullernes helt store modebrands. De repræsenterer med garanti den skandinaviske mode og er derfor til at finde i stort set alle fyres garderober. Det er simpelthen et must have, og du finder det heldigvis her hos qUINT. Med et flot og klassisk design er Samsøe Samsøe fyldt med finurlige detaljer - de har med sikkerhed fingeren på pulsen altid, så du kan være sikker på ikke at gå glip af det nyeste nye.

Du finder Samsøe Samsøe online lige her

Det var brødrene Samsøe, der startede en lille smykkeforretning i 1990, og i 1993 besluttede de sig for at starte med at producere modetøj. Efter at have vokset hurtigt er Samsøe Samsøe i dag et af de mærker, der sælger allerbedst i Danmark. Du finder simpelthen ikke et mærke, der er mere skandinavisk end dette, og deres identitet er uden tvivl at skabe modetøj, der giver dig som ejer en genkendelig og unik skandinavisk følelse. Deres kreationer afspejler de forskellige trends på markedet og er klassisk helt ind til benene. Enhver silhuet er elegant og simpel og får dig til at føle dig stilfuld og tjekket. Der er dog stadigvæk plads til en lille rå detalje her og der, et nytænkende snit eller en lille læderlap - find Samsøe Samsøe online her hos qUINT.dk.

Køb Samsøe Samsøe online her hos qUINT.dk

Samsøe Samsøe er altid garant for lækkert basistøj, der udkommer i de årlige kollektioner. T-shirts, langærmede bomuldsbluser, tanktoppe og meget andet fås i et utal af farver og er simpelthen uundværlige for os fyre i garderoben. Udforsk vores udvalg i vores webshop eller kom forbi en af vores butikker og mæng dig i lækkert Samsøe Samsøe tøj. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig og rådgive om de nyeste trends.