END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Stance

Stance
Stance
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Cool strømper med Stance Socks

Du udtrykker sikkert allerede din helt personlige stil med de bukser eller den T-shirt, du har på. Måske har du også en cool cap fra et brand, der siger noget om dig, og om, hvad du godt kan lide. Men er du kommet med på den helt nyeste strømpetrend? Med dit tøj viser du, hvem du er – du udtrykker din egen individualitet. Og det kan du nu også gøre med dine strømper, og her kommer Stance sokker ind i billedet. De kommer i alle slags farver og mønstre, både til hverdagsbrug eller sport, og de giver dig én ting med garanti: stilsikker originalitet. Hvis du er en af dem, der tænker, at hvide tennissokker eller grå og sorte sokker er kedelige, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Bag virksomheden

Stance er et amerikansk strømpebrand, som blev etableret i 2009 af Jeff Kearl, John Wilson, Aaron Hennings, Ryan Kingman og Taylor Shupe. Alle så de et enormt markedspotentiale i en hidtil overset modekategori – strømpen. Stances hovedkvarter ligger i San Clemente i Californien, USA. På rekordtid har firmaet eksploderet og taget verden – og fødder – med storm: I marts 2015 havde firmaet solgt over intet mindre 36 millioner par strømper i over 40 forskellige lande. En god portion af brandets succes ligger i dets stærke bånd til sportsverdenen. De blev bl.a. udråbt som ”den officielle strømpe” for det amerikanske NBA (National Basketball Association) i 2015 og for det amerikanske MLB (Major League Baseball) i 2016. Og heldigt nok for dig er qUINT forhandler af Stance Socks i Europa.

Mere end bare strømper

Stance Socks fremstiller mere end bare strømper. De leverer et moderne, originalt udtryk, der passer lige netop til din stil, dit look og din personlighed. Der er ikke den farve eller det mønster, de holder sig fra at bruge. Der er næsten uendelig kreativitet og originalitet – det kan være alt lige fra de helt klassiske mønstre som striber, prikker eller tern i forskellige farver til sjove og cool motiver af personer eller ting. Nogle af strømperne er særligt sportsinspirerede, mens andre passer bedre til hverdagsbrug – eller fest! Fælles for alle strømperne fra dette brand, er, at de udtrykker en ”stance” – du tager et standpunkt og laver et statement med det tøj, du går i – også dine sokker! Disse sokker er fulde af humor og personlighed – og i mange tilfælde kan den helt rigtige strømpe være prikken over i’et – den sidste lækre detalje i et gennemført look.

Køb Stance sokker online hos qUINT

qUINT er din Stance Socks forhandler i Danmark. Vælg mellem originale varianter i vores lækre udvalg af farverige strømper – og du kan købe dem online lige her. Du er velkommen til at kigge videre i vores webshop, og du er også velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, hvor vores dygtige personale står klar til at tage imod dig og finde netop den strømpe, der passer dig. Giv dit outfit et frisk pust med et par Stance Socks, der matcher din personlighed – du kommer ikke til at fortryde det.