Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

STATE OF WOW

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

STATE OF WOW caps – en cap med wow-effekt

Hvad er den hurtigste vej til at få dine venner eller folk på gaden til at tænke wow? Svaret er helt enkelt: en kasket fra danske STATE OF WOW hos qUINT. Som navnet antyder, bringer denne kasket beskuere i en komplet og konstant tilstand af wow – forbløffelse over, hvor fedt og tight et look cappen skaber. Det kan virke som en lille detalje, hvad man har på hovedet, men for det overordnede helhedsindtryk spiller cappen en vigtig rolle.

STATE OF WOW kombinerer seneste mode med højeste kvalitet

Dette brand er et dansk headware firma, som har base i København. Brandet er en gren af WOW Group, som består af flere forskellige brands, designs og et ”headwear lab”, der udvikler, designer og producerer bl.a. kasketter for mange internationale brands. STATE OF WOW er et livsstilsbrand, som leverer accessories til enhver given lejlighed og til alle slags personligheder og stile. Brandet kan kendes på dets brede udvalg af produkter og farvekombinationer. Baseballkasketter, snapbacks eller smarte og behagelige huer for blot at nævne et par varianter. Brandet har noget for enhver smag, og det er dit umiddelbare svar på enkel, men klassisk headware af højeste kvalitet.

Designs, der forbløffer

Cappene kommer i forskellige udgaver med forskellige funktioner, men de er alle baseball-inspirerede caps. Farveskalaerne er simple, enten i hvid, grå, blå, sort eller army, men detaljerne er meget forskellige. Hos qUINT fører vi bl.a. STATE OF WOW trucker caps, som oprindeligt blev lavet til ”truckere” – lastbilchauffører, landmænd eller andre, der i deres arbejde nemt kan få det lidt for varmt, så de har brug for lidt mere luft til hovedet. En trucker cap er kendetegnet ved at have et net bagpå for åndbarhed. Den kaldes også en mesh cap og er inden for de seneste år blevet en populær hverdagsaccessory – ikke kun for truckere! De blev særligt populære i 00’erne, hvor stilikoner og musikidoler begyndte at bruge dem. Ud over trucker cappen er der også de klassiske kasketter, der er lukkede hele vejen rundt. Alle STATE OF WOW caps hos qUINT har buet skygge og er one size, fordi de er justerbare bagi enten med en plastikrem som i en snapback eller med velkrolukning.

Køb STATE OF WOW cap online på qUINT.dk

qUINT giver dig ikke kun lækkert hverdagstøj fra de mest populære brands. Vi giver dig også lækre accessories – caps, tasker, solbriller m.m. – alt sammen til markedets bedste priser. Et godt sted at starte, hvis du vil indrette en imponerende garderobe, er med caps fra STATE OF WOW. Du kan godt gå i gang med at glæde dig, for en lækker kasket fra dette brand giver dig det perfekte finish til dit outfit, du har ledt efter. Nogle gange er det de små detaljer, der tilsammen løfter dit samlede look. Kig dig lidt omkring i vores store udvalg af STATE OF WOW caps online her på webshoppen. Og hvis du selv kunne tænke dig at mærke justerbarheden i vores snapbacks eller åndbarheden i vores trucker caps – hvis du selv kunne tænke dig at mærke wow-effekten – er du mere end velkommen til at kigge forbi en af vores mange qUINT-butikker. Pas på – for når du først får smag for wow-effekten, er der ingen vej tilbage!