Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Superdry

Superdry
Superdry
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Superdry Jakke & Tøj

Her får du lækkert, unikt og moderigtigt tøj, når du køber tøj fra Superdry. Det er spækket med prints og seje detaljer, og vi er sikre på, din garderobe kun bliver endnu mere fristende at dykke ned i, når du fylder den op med dette tøj. Der er alt, du kan forestille dig, både hverdagstøj, overtøj og sågar træningstøj. Der bliver hverken sparet på kvalitet eller design, og alle produkterne er lavet i et slidstærkt materiale, der kan bruges hele dagen og tåler at blive brugt. Et par Superdry shorts kan holde i flere år, og du behøver ikke være bange for, at farverne falmer i vask. Med tøj fra Superdry får du et smart og urbant look. De er kendt for deres unikke og rå designstil, som altid følger storbyens nyeste trends. Her finder du kollektioner kendetegnet ved mange farver og mønstre, der absolut skriger af Superdry!

Superdry jakke - ekslusivt design til fyre

Udvalget af lækkert og moderigtigt designertøj er enormt hos qUINT, og det du helt sikkert skal undersøge nærmere, er vores udvalg af den lækre Superdry jakke. Det er ligegyldigt, om du er til noget casual til hverdagsbrug, noget råt eller det smarte festlook. Her får du en jakke, der passer til enhver anledning, og du kan vælge lige den, der passer bedst til din stil og sætte den sammen med resten af din garderobe, som det passer dig. Med en Superdry jakke får du et lækkert stykke tøj, der kan bruges i mange år fremover, og du er garanteret både god komfort og lækker kvalitet. Dette mærke kan tilbyde dig en verden af smart tøj, så du kan blive klædt på i det mest moderne og moderigtige. Se vores udvalg lige her!

Få Superdry tøj med japansk grafik

Det hele startede på en rejse, hvor mødet med den japanske grafikstil og den amerikanske retro- og vintagestil skabte dette det lækre Superdry tøj. Det får en til at tænke lidt på highways og gasolintanke, hvor selve inspirationen til det fede design kommer fra, og samtidig leder street-attituden ens tanker hen på det japanske modebillede. Deres kollektioner af Superdry tøj spænder over en bred vifte af tøj, der indeholder alt fra vintage til det mere casual og sporty Superdry T-shirts. James Holder var 18 år, da han startede med at sælge sine hjemmelavede T-shirts til en skateboardkonkurrence tilbage i slutningen af 80’erne. Her gik han under navnet Bench, som kommer af bænkene i parken, som James dagligt udførte sine skateboardtricks på. Køb det lækre Superdry tøj her hos os.

Køb tøj fra Superdry online hos qUINT.dk.

Det har ikke taget mærket mange år at blive en af de førende tøjmærker inden for den sporty skaterstil. De har udmærket sig som in house-brand hos Cult Clothing, hvor de siden lanceringen har oplevet en eksplosion i popularitet over alt i verden. Vi hos qUINT er kæmpe fan og er derfor glade for at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af lækkert tøj fra Superdry online. Vil du prøve tøjet på, er du velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig.