END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Teva

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Teva sandaler - praktisk til alle slags formål

Teva er en virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1984, og personen, der startede hele idéen til det første par sportssandaler, var en guide fra Grand Canyon. Fordi han havde så mange års erfaring i forskelligt terræn, blev disse sandaler bare hurtigt et hit, og derfor kunne han skabe de bedste og mest perfekte sandaler, fordi han netop vidste, hvad der skulle til. Disse Teva sandaler er blevet super attraktive, fordi de har fodformede såler, der er med til at give en perfekt pasform til dine fødder. Du kan både bruge sandalerne med og uden strømper, og de er altid super praktisk til mange formål, fordi de er komfortable at gå i og samtidig super moderne med et afslappet design og en behagelige sål.

Sandaler til ethvert behov - Teva

Modellen der startede det hele, hed Terra Fi, og senere hen har Teva udvidet deres sortiment, så det nu indeholder et bredt udvalg af sandaler til både hverdagsbrug og fashion. De formår samtidig at fastholde de originale idéer og den komfort, der kendetegner sandalerne sammen med hårdt brug. Når du køber Teva sandaler, vil du mærke, at de har gjort meget ud af ergonomien. Sandalerne har en fantastisk god svangstøtte, og de laver både modeller til en bred og smal fod. De formår at producere sandaler til ethvert behov, og deres fokus er på pasform, farver og slidstyrke. Når du køber et par sandaler fra dette brand, vil du opleve, at de absorberer stød og samtidig skåner din læn og dine fødder.

Teva sandal - det startede med et par klipklapper

Det var altså en ung flodguide, der i 1984 revolutionerede fodtøjsindustrien. Han monterede nemlig en rem af nylon oven på et par af sine klipklapper, der i forvejen blev brugt til de våde aktiviteter på floden. Han solgte 200 stk. af disse det første år, og det gjorde han direkte fra sit bagagerum i bilen. Det blev startskuddet til den Teva sandal, vi kender i dag. Det skal siges, at navnet udtales ”teh-vah” og ikke ”tee-vah”. I 1990 solgte de så deres første sko, og herefter havde de et samlet salg på 1 million og rundede dermed en milepæl. Deres filosofi er desuden, at du skal kunne være ude i naturen hele året rundt uden at få ødelagt din tur af at glide på is eller få våde sokker - derfor er vand for dem et paradoks. Det er nemlig både med til at give mange naturoplevelser, men det er også en potentiel fare.

Køb Teva sko online hos qUINT.dk

Selvom Teva sko egentligt er fremstillet til trekking oprindeligt, kan du sagtens bruge dem som et par almindelige fritidssandaler. Giv dine fødder masser af luft med et par Teva sko, som du kan købe lige her i vores webshop. Vi har samlet et bredt udvalg af Teva sandaler, så du har muligheden for at finde netop det par, du har allermest brug for. Disse sko sidder fuldstændig optimalt på fødder, da de har solide remme, der sikrer, at de bliver, hvor de skal. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker, hvor vores dygtige personale står klar.