END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Tiger of Sweden Jeans

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Tiger of Sweden - nyd lidt ekstra skandinavisk kant

Her er et brand, der virkelig formår at forene mode og skønhed. Det er brandet Tiger of Sweden, der har de mest fantastiske produkter. Denne svenske tiger har virkelig fået smag for det danske marked, og det er i mere end en forstand. Det er ikke kun et populært tøjmærke blandt mange mennesker med en vis interesse for mode - det har også fået en endnu tydeligere skandinavisk kant, fordi det har været en del af danske IC Group siden 2003. Det har blandt andet også være med til at føre det til tops på den internationale popularitetsskala. Det har været igennem en fantastisk forvandling, og i løbet af denne har de formået at bibeholde deres originalitet. Deres speciale er at skræddersy produkter, der har en fantastisk kvalitet - det er Tiger of Sweden i en nøddeskal.

Bidrager med noget præsentabelt og formelt - Tiger of Sweden jeans

Deres mange erfaringer er bragt med videre i historien, og siden 1903 har de fortsat med at fremtrylle fede designs. Deres håndværk er usammenligneligt, og deres produkter er altid garant for autenticitet. Tag for eksempel deres kollektioner af Tiger of Sweden jeans, der har et uniform-lignende snit og som bidrager med noget præsentabelt og formelt - de er enhver modekender velundt! Dette er et brand, der i den grad stormer fremad ligesom ”tigerøkonomier” i Asien, hvilket er økonomier, der bare boomer og buldrer derud af. Dette populære brand har mere end 100 år på bagen, og det gør dem blandt andet i stand til at designe fede jeans. Når du køber et par Tiger of Sweden jeans, får du jeans i et stilrent design og eksklusive materialer af højeste kvalitet. Vi har samlet et unikt udvalg til dig her i shoppen.

Tiger of Sweden jakke til både hverdag og formelle sammenhænge

Elsker du eksklusive materialer og stilrent design? Er du ekstra vild med en høj kvalitet? Så skal du se nærmere på den fede Tiger of Sweden jakke her i vores webshop. Det er nemlig svensk design, når det er bedst. Dette brand er et af de mest trendsættende og markante modehuse, og de forstår om nogen at forene den klassiske herrestil med et elegant, trendy og ikke mindst maskulint storbyudtryk. En Tiger of Sweden jakke fungerer perfekt til både den stilsikre hverdag samt den yderst formellem sammenhæng. Dette brand har haft stor succes med en ting, og det er at gøre et magtfuldt og formelt look meget mere street-agtigt og jordnært, og det er lige netop det, vi elsker ved dem - køb din næste jakke lige her.

Køb Tiger jeans online hos qUINT.dk

Tiger jeans har super professionelle linjer og er ikke alt for casual. De formår at tage mange af deres produkter ud fra direktionsgangene og ned på gadeplan. Når du køber Tiger jeans vil du altid være præsentabelt klædt på og stadig have en snert af rock-attitude. De må gerne sidde tæt, for det fremhæver netop det flotte håndværk og din figur. Kig forbi en af vores mange butikker og prøv tøjet på eller kig lidt videre i vores webshop. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har brug for det.