Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Timex

Timex
Timex
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Timex - et klassisk ur af høj kvalitet

Brandet Timex blev grundlagt tilbage i 1854. Siden da har det vokset sig stort og det er i dag et verdensomspændende brand, som sælger ure i hele verden. Lige siden brandets oprindelse, har Timex haft fokus på den upåklagelige kvalitet af deres produkter. Deres ure har været på markedet i over 100 år, hvor den avancerede tyske teknik og finesse har sikret en høj kvalitet. Brandet har kort fortalt hele pakken! De sætter altid en ære i at tilbyde et produkt med de helt rigtige funktioner, hvor der er kælet for selv de mindste detaljer. Deres produkter repræsenterer et lækkert high-end italiensk design, som har gjort det muligt for mænd i hele verden at sætte et personligt præg på deres outfit.

Uret sætter prikken over i’et på dit outfit

Et ur er en uundværlig accessory for en mand. Det skaber et stilfuldt look, samtidig med at uret også varetager en uundværlig praktisk funktion. Med et ur har du nemlig altid styr på, hvad klokken er, så du kan overholde alle dine aftaler. Således undgår du at komme for sent eller overskride en vigtig deadline. Selvom en smartphone også kan vise dig klokken, så vil den aldrig kunne erstatte den stilmæssige værdi, som uret besidder. Et ur er et uundværligt stykke tilbehør for den moderne mand. Sætter du en ære i at udtrykke din personlighed og stil gennem dine outfits? Så er uret den perfekte accessory for dig. Dit nye ur skal kunne holde til lidt af hvert. Når du vælger ur, er det altid vigtigt, at du sikrer dig, at både kvalitet og materialevalg er i top. Her er Timex både et sikkert og stilbevidst valg. Lad dig inspirere af vore sortiment og find det helt rigtige ur, som understreger din personlighed.

Ure, som matcher enhver smag

Timex uret er ikke kun lækkert i sit design, det kan også fås til en yderst attraktiv pris. Timex ure findes i flere forskellige styles og farver. Der er med garanti et ur, der matcher din smag blandt vores udvalg. Timex Achive kollektionen er inspireret af militære heritage-ure, som er designet med stofrem. Det giver uret et udtryk, som både er stilfuldt og klassisk, samtidig med at stofremmen tilfører et mere casual touch til uret. Blandt vores udvalg finder du moderne farver såsom orange og rød, men også den helt klassiske sorte model, som matcher ethvert moderigtigt outfit.

Køb Timex ure online hos qUINT

Vi er stolte af at være Timex forhandler, og vi har selvfølgelig nøje udvalgt det bedste af det bedste fra brandets store sortiment. Så gå på opdagelse i vores udvalg af Timex her på shoppen. Hos qUINT sætter vi altid en ære i at tilbyde en god service. Vi står derfor altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Du kan kontakte vores kundeservice på e-mail: [email protected] eller på tlf.: 87 30 46 47. Får du alligevel købt noget, som ikke lever op til dine forventninger, så har vi heldigvis 14 dages returret her på siden.