Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

New Brand: Bricks & Wood

Bricks & Wood

Så er der endnu et nyt brand i vores sortiment og endnu engang fra LA. BRICKS & WOOD er et LA baseret brand fra 2014, der har fokus på at fortælle deres historie igennem deres designs og collabs. Tøjet er inspireret af deres hverdagsture rundt i gaderne i South Central, LA. Det er nutidig, høj kvalitets streetwear tøj, der skal være tidsløs og sjælden. Balance er vigtigt for designerne bag brandet og derfor er designet tænkt, som at det både kan bæres af mænd og kvinder. Det er et brand der er bygget op omkring fællesskab, et fællesskab om at vokse og give andre mulighed for at udtrykke sig igennem brandet.

BRICKS & WOOD: “We are more than a brand, we are a platform for the voices unheard.”

Vi er eneforhandler på brandet i DK og der er landet t-shirts, hoodies og huer. Især deres huer har der været meget hype omkring efter en GQ-forside hvor Tyler The Creator havde en på – der er lidt mere ”chunky” end andre huer og giver et fedt streetlook.

Udover det har vi fået fingrene i deres SUPPORT YOUR HOMIES collab, som er lavet for at have fokus på, at man skal hjælpe og støtte sine venner med deres projekter, et collab der blev revet væk fra deres egne hylder. En anden ting vi vil fremhæve er deres BALANCE t-shirts, som de har lavet en mini editorial med i LA.

Se vores udvalg fra Bricks & Wood her

Shop Bricks & Wood

Shop Bricks & Wood

<
>
Bricks & Wood
Bricks & Wood