Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

qUINT Running Crew member // Søren Lundgaard

Et par hurtige spørgsmål til en fra vores RUNNING CREW. Læs med herunder for at få et lille indblik.
qUINT Running Crew - Søren Lundgaard

1. Navn: Søren Lundgaard

2. Favorit løbesko: Brooks Transcend 7. Jeg løber i netop denne model, efter at have fået lavet en test af min løbestil der konkluderede, at det er den optimale sko for mig. Æstetikken kan diskuteres, det kan funktionen ikke.

3. Hvorfor startede du med at løbe: Jeg begyndte at løbe, fordi det er en nem måde at motionere på. Det kræver ikke meget udstyr, eller at man flytter sig fysisk til eksempelvis et træningscenter. Det gør det meget tilgængeligt – har man kun en halv time, kan man stadig nå det. Løb er også en fed måde at motionere, fordi man kan gøre det alle steder. Så længe man har løbesko, shorts og en tee, kan man løbe. Man kan selv lægge ruten alt efter, hvad man føler for og vil. Flad vej, kuperet eller terræn. Hvilket underlag man vil løbe på – grus, asfalt, sand etc. Hvor langt man vil løbe og så videre. Det hele er op til dig selv. Det er et aspekt ved løb, jeg også synes, er fedt. Løb er en kamp mod dig selv.

4. Hvad betyder løb for dig: Løb er først og fremmest motion, men det giver også et afbræk og et frirum. Når man løber, kan man kun dét. Man kan ikke foretage sig andet. Man kan løbe og lade tankerne enten få frit løb eller lukke dem ude. På den måde er det en god måde at afstresse og cleare hovedet på, eller bearbejde nogle idéer eller problemstillinger.

5. Hvad er målet med dit løb: Målet er fortsat at bruge løb til at cleare hovedet, men med tiden også løbende at udfordre mig selv og udvikle mig fysisk. Med tiden vil jeg gerne løbe længere og længere distancer. Eksempelvis halvmarathon måske med tiden marathon.

qUINT Running Crew - Søren Lundgaard
qUINT Running Crew - Søren Lundgaard