Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Travis Scott

Travis Scott

Artisten der har taget sin hjemby Houston med storm, Travis Scott, blev kendt i starten af 2010 for hans halv autotune/ halv sang stil. Efter at have co-produceret og været med på Kanye West albummet ”GOOD MUSIC CRUEL SUMMER”, begyndte han at udgive den ene single efter den anden og i 2015 udkom hans debutalbum ”RODEO”, der blev efterfulgt af ”BIRDS IN THE TRAP SING MCKNIGHT” i 2016 og det nok mest kendte i 2018 ”ASTROWORLD”. Udover de 3 album, har han deltaget som feature på en masse hits, her i blandt ”BITCH BETTER HAVE MY MONEY”, ”SZA” og ”PORTLAND”.

Travis Scott voksede op i Houston og startede med at lave musik som teenager, efter at have droppet ud af college flyttede han til Los Angeles og startede med at lave musik selv, han mødte rapperen T.I. og hurtigt derefter blev han hyret som producer ved ”GOOD music” (Kanye West pladeselskab).

Efterfølgende han har fået ”nøglen” til Houston for hans store indflydelse på byen med hans ASTROWOLRD koncerter. En bonus info dertil, er den dokumentar der er tilgængelig på Netflix, der går bag om Travis Scott og hans ASTROWOLRD tour.

Man kan ikke komme udenom, at Travis Scott har en stor indflydelse på modeverdenen, som senest har udspillet sig i et samarbejde med NIKE, hvor han har designet sneaks og tøj. Især hans sneaks har der været meget hype omkring og de nyeste silhuetter han har designet, rammer skyhøje Re-sell priser.

Shop dit Travis Scott look herunder:

Travis Scott
Travis Scott