END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Hvem er Virgil Abloh?

Virgil Abloh

Virgil Abloh har i dag sit eget brand ‘OFF WHITE’, og er kreativ direktør hos LOUIS VUITTON. Udover dette har han lavet adskillige collabs med Nike og været DJ ved adskillige store arrangementer. Men hvordan startede hans karriere i modebranchen?

Efter at have arbejdet i et arkitektfirma i to år skiftede Abloh hans fokus til mode og i 2009 stiftede og åbnede han RSVP Gallery. Et kunstgalleri og tøjbutik i Chicago. Det selv samme år startede han også som kreativ direktør under Kanye West, i hans bureau DONDA, der stod for live shows og merchandiseprojekter. I 2012 stiftede Virgil Abloh sit eget brand PYREX VISION, der printede logo på Champion styles og Polo Ralph Lauren rugby-trøjer.

Udover dette samarbejdede han med to andre store ikoner i branchen i dag, Matthew Williams og Heron Preston, i et kollektiv, de kaldte BEEN TRILL. PYREX lukkede ned i 2013 og samme år startede Abloh luksusbrandet OFF WHITE. Brandet blev taget til sig af store stjerner som Jay-Z, ASAP ROCKY, Rihanna og Beyonce og taget ind i stores butikker som Barneys og Collette.

I starten af 2018 blev Abloh ansat af Louis Vuitton som kreativ direktør. Ansættelsen kulminerede med en af de mest omtalte shows i Paris i 2019, hvor alle de store hip hop-artister sad på forreste række.

Han startede fra ingenting med en masse gode ideer, og i dag er han en af de mest indflydelsesrige i branchen.

Virgil Abloh