WHY? // Noah - Gastronomy
Min kokkekarriere startede allerede fra barnsben, da jeg var 5-6 år gammel. Jeg er halv malteser, og mine bedsteforældre var landmænd. Min farmor stod altid i køkkenet og lavede mad. Jeg kunne lige se over køkkenbordet, og synes det var mega spændende, så jeg gik og smagte på alt og gik i haven hvor de havde oliventræer, citrontræer og deres egen vin. Min farfar slagtede kaniner, som min farmor så lavede mad af. Det var der, jeg tænkte: “Det vil jeg også gerne.”
Jeg startede som opvasker, og efterfølgende blev jeg kokkeelev på Fyn og blev udlært med en guldmedalje. Jeg var meget motiveret, og det eneste jeg ville var en ting; OG DET VAR FREM. Jeg flyttede til Skagen og arbejdede for en fransk kok der hedder Michel Michaud.
En dag tænkte jeg, nu er jeg klar til, at arbejde med de tunge drenge. Jeg tog til København og fik et job på en Michelin-restaurant i et års tid, og så tog det bare fart.
“Det jeg elsker ved at lave mad, er det hele er så uforudsigeligt. Jeg er typen er f. eks. ser et rundt blad eller en form og bliver inspireret af det og overfører det til min mad. Jeg får lov, at udfolde mig kreativt.”