Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2025
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2025

WHY? // Noah - Gastronomy

Vi har fundet 7 vidt forskellige personligheder, som på hver deres helt egen måde har hold fast i deres drøm i livet. Derfor stiller vi dem et simpelt spørgsmål...WHY? Kampagnen handler i bund og grund om at hylde de personer, som tør at holde fast i deres drømme igennem tykt og tyndt, og her er måden vi fortæller deres historier på.
Gastronomi

Min kokkekarriere startede allerede fra barnsben, da jeg var 5-6 år gammel. Jeg er halv malteser, og mine bedsteforældre var landmænd. Min farmor stod altid i køkkenet og lavede mad. Jeg kunne lige se over køkkenbordet, og synes det var mega spændende, så jeg gik og smagte på alt og gik i haven hvor de havde oliventræer, citrontræer og deres egen vin. Min farfar slagtede kaniner, som min farmor så lavede mad af. Det var der, jeg tænkte: “Det vil jeg også gerne.”

Jeg startede som opvasker, og efterfølgende blev jeg kokkeelev på Fyn og blev udlært med en guldmedalje. Jeg var meget motiveret, og det eneste jeg ville var en ting; OG DET VAR FREM. Jeg flyttede til Skagen og arbejdede for en fransk kok der hedder Michel Michaud.

En dag tænkte jeg, nu er jeg klar til, at arbejde med de tunge drenge. Jeg tog til København og fik et job på en Michelin-restaurant i et års tid, og så tog det bare fart.

“Det jeg elsker ved at lave mad, er det hele er så uforudsigeligt. Jeg er typen er f. eks. ser et rundt blad eller en form og bliver inspireret af det og overfører det til min mad. Jeg får lov, at udfolde mig kreativt.”

Se videoen på Youtube her.

Gastronomi
Gastronomi