Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

WHY? // Klara - Photography

Vi har fundet 7 vidt forskellige personligheder, som på hver deres helt egen måde har hold fast i deres drøm i livet. Derfor stiller vi dem et simpelt spørgsmål...WHY? Kampagnen handler i bund og grund om at hylde de personer, som tør at holde fast i deres drømme igennem tykt og tyndt, og her er måden vi fortæller deres historier på.
Why? Photography

Jeg startede med at fotografere på ferier med venner og familie. Så småt blev jeg vild med det, og til sidst var det sådan, at hver gang jeg gik ud for en dør uden mit kamera, stødte jeg på et moment jeg gerne ville have taget et billede af, og det ærgrede mig. Til sidst havde jeg det med mig alle vegne, fordi jeg ikke kunne lade være.

Jeg har altid været interesseret i folk, der laver musik, og så mødte jeg en der hed Josef, som spurgte mig om vi ikke kunne tage nogle billeder. Det gjorde vi så, og derefter tog det fart. Efter det endte det tit med at vi lavede noget kreativt sammen, hver gang jeg mødte nogle som jeg svingede godt med. Jeg besluttede mig for at tage fri et halvt år for at prøve det af som arbejde. Dengang troede jeg ikke engang, at jeg kunne lave det deltid men efter de 6 måneder kunne jeg lave det fuldtid og leve af det.

Der er mange tidspunkter, hvor jeg tænker, at det er mega tilfældigt, at jeg falder over folk i byen og det ene fører til det andet, men jeg føler ikke, det er tilfældigt, fordi jeg sætter mig selv “out there”.

“Hver åben for de muligheder, livet kaster imod dig”

Se videoen på Youtube her.

Why? Photography
Why? Photography