END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

WHY? // Bjørn - qUINT

Vi har fundet 7 vidt forskellige personligheder, som på hver deres helt egen måde har hold fast i deres drøm i livet. Derfor stiller vi dem et simpelt spørgsmål...WHY? Kampagnen handler i bund og grund om at hylde de personer, som tør at holde fast i deres drømme igennem tykt og tyndt, og her er måden vi fortæller deres historier på.
qUINT Bjørn

Jeg startede for 14 år siden lidt tilfældigt som elev uden egentlig at have en plan, men det ændrede sig hurtigt efter jeg startede. Jeg startede op i et miljø, hvor der var nogle ligeværdige personer, som man hang ud med ligeså meget, som man var på arbejde.

Man købte sig mere ind i et miljø end man arbejdede. Man arbejdede selvfølgelig også ved siden af og var seriøs omkring det, og jeg fandt ud af at hvis jeg holdt fokus på arbejdspladsen, blev det også værdsat og gav gode muligheder for fremtiden. Det betød så også, at jeg hurtigt kunne se en karrierevej inden for firmaet, fordi at andre også havde haft lidt samme karrierevej og var startet som elever og endt som butikschefer, da de arbejde sig fremad. Jeg fandt ud af, at jeg også ville arbejde mig fremad og havde meget fokus på det.

Så er det ellers gået rigtig stærkt derfra. Jeg har fået en masse arbejdsopgaver ind under huden og haft berøring med mange ting i firmaet. Jeg har været her i en tid hvor tingene er gået stærkt både digitalt men også med de personer, som har været her.

Det betyder også at man har fået en masse ting under huden som har været rigtig spændende og har givet mig en masse udvikling, som jeg også har lyst til at give videre til nogle af de drenge, som er i butikkerne i dag. Det er også det, der er det vigtigste i vores firma; at man har et fællesskab og et godt sammenhold. Det handler selvfølgelig om at være seriøs, men også at have et godt bånd imellem butikkerne.

Vi arbejder på at skabe et stærkt miljø og arbejdsbånd hvor alle kan med alle. Miljøet er sådan at hvis man selv har lyst og gider at udvikle sig, så er der rigtig mange muligheder. Vi plejer at sige, at man selv sætter grænserne inden for vores firma.

"Man køber sig mere ind i et miljø end et arbejde."

Se videoen på Youtube her.

qUINT Bjørn