END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Historien om Adidas Originals

Adidas Originals

I den tyske by, Herzogenaurach startede Adi Dassler i 1920’erne sammen med sin bror Rudolf Dassler en lille virksomhed ved navn ’’The Dassler Brothers Sports Shoe Company’’. Det hele startede i deres mors vaskekælder - Adi som designer med sin håndværkersnilde og Rudi med sine sælgerevner. Sammen fik de overtalt den amerikanske OL-sprinter Jesse Owens, til at bære deres sprintersko, og efter 4 guldmedaljer ved de Olympiske lege i Berlin 1936 eksploderede de to brødres salg af sko.

I 1947 vælger brødrene at gå hver til sit. Adi stifter firmaet Adidas og Rudi sit eget med navnet Ruda – senere Puma. I mange år kæmpede de to rivaler om at klæde atleter og fodboldstjerner på i sportslige sammenhænge. Siden hen har Adidas og Puma begravet deres strid ved en venskabsfodboldkamp i 2009.

Shop Adidas Originals

Shop Adidas Originals

<
>

Adidas er også kendt for ’’Mærket med de 3 striber’’, som er kendetegnet ved de fleste sneaker modeller fra Adidas. Deres logo, der har skiftet form flere gange, og nu er delt op i henholdsvis Sport, Fashion og Heritage, afspejles også i de 3 striber.

Adidas udvalget, som vi forhandler i qUINT, er præget af sneaks og beklædning med udgangspunkt i klassiske modeller og styles fra de mange årtier Adidas har eksisteret.

Adidas Originals
Shop Adidas sneakers

Shop Adidas sneakers

<
>
Adidas Originals

Andre sneakers inspireret af tidligere silhuetter ved Adidas er modeller som:

  • Adidas YUNG-96, den 90’er inspireret ’’Dad shoe’’ har med sit chunky look gjort sig godt bemærket på markedet allerede.
  • Adidas NMD, har med sin Adidas Boost sål taget verdenen med storm i både løb og fashion miljøet. Designet er gennemtænkt og materialet er nøje udvalgt for bedst mulig komfort.
  • Adidas Swift Run, der mest af alt er kendt for sin livsstil og sporty udseende. Passer perfekt til hverdagsbrug med den bløde EVA teknologi, der gør den elastisk og komfortabel at bevæge sig i.

Mange store designere har været med til at gøre Adidas til det bedst sælgende sneakerbrand i hele verden - Folk som Kanye West med sin Yeezy, Stella McCartney med sine inspirerende kollektioner og Jeremy Scott, der med sin nytænkning i pop kulturen har designet adskillige Adidas silhuetter med hans egen præg.

Se vores udvalg fra Adidas Originals her