END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Historien om Carhartt WIP

Carhartt WIP

Carhartt WIP, der betyder ’’Work in progress’’, er mest kendt for deres urban-style, streetwear og skate look, som sagtens kan associeres med workwear grundet deres kraftige kvaliteter og slidstærke produkter.

Carhartt workwear blev etableret tilbage i 1889 af Hamilton Carhartt, der dengang var maskinarbejder i Detroit, USA, hvor han, sammen med mange andre hårdtarbejdende jernbanelæggere, havde brug for en arbejdsuniform i de stærkeste kvaliteter, der skulle modstå det hårde arbejde. Hamilton så hurtigt en mulighed for, at drive forretning baseret på at skræddersy og sælge sit arbejdstøj i slidstærk kanvas til alle i hele Detroit, Michigan. Hamilton Carhartts slidstærke kvaliteter blev hurtigt hans varemærke for brandet.

Shop Carhartt WIP

Shop Carhartt WIP

<
>

Carhartt WIP, bedre kendt som modelinjen hos Carhartt, blev først dannet i 1994. Det blev lynhurtigt meget populært i både streetkulturen med deres Cargo pants, hiphopmiljøet med den ikoniske Pocket tee og blandt de største skatere i verden på grund af deres Sid pant, der med 65% bomuld og 35% Polyester er en enormt slidstærk Chino. Særligt i Europa og Asien tog folk med baggrund i de forskellige kulturer den nye modelinje til sig.

I dag ses Carhartt WIP mange steder i verdenen. De er blevet en stor del af modeverdenen med deres mange collabs med mærker som Heron Preston, Patta, Braindead og Stüssy. Også i musikbranchen er de meget synlige ved at støtte op omkring upcoming kunstnere.

Hos qUINT finder du et stort sortiment af Carhartt WIP med produkter som Nimbus Pullover, Acryllic Watch Hat, Hooded Chase, Regular Cargo Pants, Sid Pant og meget mere.

Se vores udvalg fra Carhartt WIP her

Carhartt WIP
Shop Carhartt WIP bukser

Shop Carhartt WIP bukser

<
>