END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Historien om The North Face

The North Face

The North Face blev stiftet tilbage i 1966 af Douglas Tompkins og Susie Tompkins. Begge ivrige eventyrere og opdagelsesrejsende fra San Francisco. De mange eventyr krævede ordentligt udstyr samt beklædning. Det skulle senere hen vise sig at være grundessensen for The North Face.

Navnet stammer fra den nordlige side af ethvert bjerg, kendt som den sværeste del at bestige. Navnet lå tæt op ad Tompkins’ forretnings ide, nemlig beklædning i den bedste kvalitet til at modstå alt slags vejr - til bjergbestigning og svært terræn. Særligt blev The North Face kendt for deres jakker, der blandt andet er blevet benyttet til at bestige bjerge som eksempelvis Mount Everest, der er kendt for sin ubarmhjertighed og hårde kulde, samt Cape Pillar, der med sit ustabile terræn også er en milepæl for opdagelsesrejsende.

Shop The North Face

Shop The North Face

<
>

The North Face 1990 Mountain Jacket og The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket har i de sidste årtier været en del af mange store ekspeditioner og udflugter verdenen over på grund af deres slidstyrke og andre detaljer som vandtæthed og åndbarhed.

Det var først omkring år 2000 at The North Face for alvor blev etableret i modebranchen. Nu var det ikke kun et mærke for ekstremsportudøvere og atleter, men også for folk i modebranchen med smag for tekniske materialer og iøjnefaldende farver.

The North Face har igennem de sidste årtier lavet flere samarbejder med store modeikoner, som har været med til at placere dem som en af de største i streetwear kulturen, f.eks. har Supreme New York lavet adskillige collabs med produkter som blandt andet The North Face Base Camp Duffel Bag, The North Face 1985 Mountain Jacket og The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket.

The North Face
The North Face

Den japanske tøjdesigner, Junya Watanabe, har i flere sæsoner udfoldet sin kreativitet på de meget kendte The North Face jakker og tasker. Derudover har sneaker- og livsstilsmærket Vans, med modeller som Vans Old Skool og Vans Sk8-hi, også været i tæt samarbejde med The North Face.

I qUINT har vi et bredt sortiment af de mange populære styles fra The North Face. F.eks.

  • The North Face Red Box Tee.
  • The North Face Fine Tee.
  • The North Face Red Box Hoodie.
  • The North Face Etip Gloves.
  • The North Face Bardu Bag.

Se vores udvalg fra The North Face her