Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Klæd dig på som Kanye West i Jeen Yuhs

På Netflix er der netop udkommet en ny serie omkring Kanye West. Serien giver et unikt indblik i hvordan hans karrierer startede og hvordan han har opnået den status og succes, som han har i dag - såvel i musikkens- som i modeverdenen.
Klæd dig på som Kanye West i Jeen Yuhs

Kanye blev født i 1977 og allerede som 13-årig begyndte han at producere beats hjemme på værelset i Chicago. Gennem teenageårene blev han et kendt navn i hiphop kredsene i Chicago, men Kanye havde store drømme og ambitioner for sig selv. Han vidste, at han kunne meget mere end blot at producere beats til andre rappere i hans hjemby.

I forsøget på at opnå nye højder, valgte Kanye at flytte til New York i 2002. Her er hiphoppen for alvor eksploderet og pladeselskabet ROC-A-FELLA, grundlagt af Shawn "Jay-Z" Carter, Damon "Dame" Dash og Kareem "Biggs" Burke, bliver set som de nye pionere i musikindustrien. Kanye er allerede i gang med at skrive egne tekster og indspille dem over hans egne beats. Dog ser de fleste stadigvæk Kanye udelukkende som producer, hvilket også gør det til en kamp for ham, at få en pladekontrakt. Han mister dog aldrig troen på sig selv og er overbevist om, at han kan bringe noget nyt til bordet. Han beskriver hans kommende album som ”Like a breath of fresh air”. Dette skulle senere hen vise sig at være hans debut album ved navn ”The Collage dropout”, som for alvor sætter gang i en karrierer, der aldrig vil blive glemt.

Gennem første afsnit af serien lægger man hurtigt mærke til, at det ikke kun er musikken, som Kanye fokuserer på, da hans stil adskiller sig fra det miljø, som han befinder sig i. De fleste gik rundt i baggy streetwear tøj, men Kanye var anderledes. Han rockede Lacoste bucket hats og Polo Ralph Lauren poloer og sweatere. Items der stadigvæk, den dag i dag, er tidsløse. Han proklamerede endda, at han vil være den bedst klædte rapper. Dette må siges at være gået godt, taget i betragtning af, hvad han har formået at gøre for moden i dag med hans eget brand; YEEZY og hans aftaler med Adidas, Balenciaga og The GAP.

Hos qUINT har vi netop fået mange nye items hjem fra Polo Ralph Lauren. Et af de items, som særligt rammer tidsånden og Kanyes stil, er den nye kabelstrik i farven ”off white” med farverige detaljer på både kraven og ærmerne. Strikken har det ikoniske Polo Sport logo broderet på brystet. Udover strikken er det også værd at fremhæve deres grønne bomber jakke, som i den grad også skaber associationer til Kanyes stil. Jakken er lavet i 100 % bomuld og har et meget sporty college look med printet ”POLO RL ATHLETIC ASSOCIATION 67” på venstre side af brystet. Både kraven, ærmerne og bunden af jakken har hvide detaljer, hvilket er med til at give det unikke vintage look.

Mærket Lacoste er også at finde på vores webshop og i qUINT-butikkerne. Her har du mulighed for at købe en Bucket hat magen til den, som Kanye har på i serien. Den fås både i farven sort eller sand og er helt perfekt til forår og sommer. Bucket hatten er lavet i 100 % bomuld og har det ikoniske Lacoste krokodille patch logo påsyet.

Gennem serien ser man også hvordan Kanye ofte går med lyse denim bukser i et baggy fit. Her vil et par Carhartt Marlow pants i et relaxed fit være et godt bud på noget tilsvarende. De har en unik vask, som giver et vintage look og på højre baglomme er der påsyet det ikoniske Carhartt læder patch. Hvis denne model ikke er noget for dig, så er der mange andre modeller fra Carhartt og andre brands i lys denim hos qUINT.

Kanye West har også altid været kendt for hans ”bling”, hvilket også bliver vist i serien, hvor han køber sig en ny guldkæde, da han flytter fra Chicago til New York. Smykker er altid med til at give et nyt og anderledes udtryk til et outfit og er en nem måde at skille sig ud på. Hos qUINT har A. Kjærbede leveret en super fed halskæde ved navn ”Joe Necklace”, som er forgyldt og måler 50 cm. Kæden er lavet i et tidsløst og enkelt design, som passer til alle outfits.

Hop ind på vores webshop eller kom forbi din lokale qUINT og få endnu mere inspiration til nye looks.