Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Columbia

Nyt brand
Columbia

Det Portlands baseret outdoor brand fra staten Oregon i USA, har i nu 80 år påklædt hele verdens befolkning til udendørs aktivitet. Som en familieejet brand har Columbia igennem nu 3 generationer formået at holde sig i toppen, med resten af eliten inden for outdoor verden.

’’Mother’’ Gert Boyle flygtede i 1938 fra Nazi Tyskland sammen hendes familie, til byen Portland, hvor de straks købte et lille hattefirma og døbte det Columbia Hat Company, opkaldt efter floden langs deres nye hjem i Portland. Senere skiftede firmaet navn til det vi kender det som i dag, Columbia Sportswear. Gert Boyle er stadigvæk aktiv i firmaet som 94-årige.

I 1986 lancerer firmaet deres ’’Bugaboo jacket’’ som de allerførste i verden med en ’’3 in 1 jacket’’. I år fejrer Columbia 80-års jubilæum, derfor lanceres Bugaboo i en anniversary udgave og qUINT er den eneste forhandler på netop denne, i hele DK.

 

 

Kollektionen vi har modtaget, hedder CSC urban Collection og forhandles kun i qUINT i DK.

I 1975 lancerer firmaet den første Gore-tex jakke i verden nogensinde. Gore-tex er den mest kendte membran inden for beklædning og fodtøj, dernæst kommer Columbias egen membran, Omni-tech som er den 2 mest anvendte membran i verden. Columbia Omni-Tech som de er mest kendt for, bruges i deres funktionsjakker, hatte og bukser.

Omni-tech er et flerlags vejr beskyttelsessystem, som er designet til at holde udvendige elementer i at komme ind, men tillader også sved og fugt at komme ud på overfladen. Omni-Tech er bygget med et ydre vandtæt lag og en luftgennemtrængelig membran, der giver mulighed for tør komfort under aktiviteter. Gore-tex bruges ikke længere af Columbia, nu bruger de kun deres egne membran, Omni-tech.

Columbia