END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Sneaker Staff Picks

Adidas Swift Run | Adidas NMD R1
Staff Picks

Se vores udvalg af Adidas Swift Run her.

Se vores udvalg af Adidas NMD her.

Staff Picks

Adidas Swift Run

Adidas Swift Run er en forholdsvis ny silhuet på markedet. Den er inspireret af fortiden og Adidas’ løbearv, men designet til nutiden og optimeret til den travle hverdag.

Der findes to versioner af denne; en med overdel i åndbar mesh, og en med overdel i Adidas’ velkendte primeknit. De ikoniske tre striber ses på både yder- og inderside af skoen, og der er Adidas Originals logo på tungen. Begge versioner har en Torsion mellemsål som giver god komfort. Swift Run er til dig som søger en let og behagelig hverdagssneaker, og som sætter pris på fedt design.

Staff Picks
Staff Picks

Adidas NMD

Adidas NMD silhuetten har efterhånden været på markedet i nogle år, og har haft bragende succes fra start. Denne silhuet kombinerer gamle designkoncepter med ny teknologi. På flere NMD modeller ses både Primeknit og Boost, hvilket er to af Adidas’ absolut mest anderkendte teknologier.

Denne Adidas NMD R1 har en overdel i åndbart mesh som sidder tæt til foden for optimal pasform. Mellemsålen er den velkendte Boost teknologi, som yder det absolut bedste på markedet når vi snakker stødabsorbering og komfort. Dette er en sneaker til dig som søger det bedste til dine fødder, og som samtidig gerne vil have de fedeste sko til at fuldende et outfit.