END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Adidas Campus 2000 - en nyfortolket klassiker

Adidas Campus 00

En ny men tiltagende tendens har sneget sig ind og bidt sig fast som et blivende æstetisk udtryk på sneakermarkedet – silhuetten på dine sneakers bliver bredere.

Siden 1920’erne har Adidas leveret gode og stilsikre produkter til brug både i og udenfor sportens verden. Mange forskellige modeller, afhængigt af brug, har gennem tidens løb set dagens lys. Adidas introducerede første gang modellen Tournament i 1970’erne som en basketballsko. Den blev videreudviklet, og i 1980’erne ramte modellen Campus markedet, hvorfor der også ofte refereres til skoen under navnet Campus 80’s.

Campus har siden været inde og ude af Adidas designprogram og kollektion flere gange gennem årene. Den har ikke ændret sig meget siden 1980’erne, og ser egentligt ud i dag som dengang, udover at udvalget på tværs af farvepaletten har udviklet sig løbende. Campus er blevet en klassiker og har været en del af skogarderoben hos mange stilbevidste personer gennem tiden. Men nu sker der noget nyt med Campus; Adidas har givet klassikeren et twist med modellen Adidas Campus 00’s. Ligesom med Campus 80s refererer den nye Campus 00’s (også omtalt som Campus 2000) til en given tidsperiode, der næsten siger sig selv.

Adidas Campus 00

Adidas Campus 00’s henter sin inspiration i 00’ernes skatescene. Æstetikken og silhuetten har reference til den lidt større pløs, brede snørebånd samt mere fylde på skoen. En tendens man har set komme snigende hos flere af de store modehuse, heriblandt Dior.

Tendensen har været tiltagende og kom først til udtryk blandt de helt store, dyre modehuse, men nu er den begyndt at sprede sig yderligere. Flere brands udbyder klassikere i en lidt større, chunky, fyldig silhuet – lige fra Vans til Adidas. Inden Campus 00’s så vi modellen ADI 2000 (ja, gæt en gang, hvor inspirationen er hentet). Looket med lidt mere chunky fodtøj passer rigtigt godt ind med de mere og mere baggy bukser, der har hersket i modebilledet i nogle sæsoner.

Adidas Campus 00’s er på hylderne i sort og grå ruskind og i en brun med en overflade kombineret af ruskind og Cordura (et ekstra slidstærkt materiale i vævet nylon).

Hvis du er blevet hooked på at udvide din skosamling med en Adidas Campus 00’s, kan du finde den i din lokale qUINT eller online på vores webshop.

Adidas Campus 00
Adidas Campus 00
Adidas Campus 00
Adidas Campus 00