Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Dunjakker

  • 14 Varer fundet

Hvad er historien bag?

Jakken har faktisk en lidt mere dramatisk oprindelse, end man lige skulle tro. Dunjakken blev opfundet af en skiløber i 1935, efter han faldt i vandet på en fisketur. Eddie Bauer var opfinderen, og han ville lave en jakke, der ikke kunne suge vand til sig på samme måde, som den velkendte uldjakke. Hans tanker kom over på, hvordan gæs kunne holde varmen i det kolde vand, og det var den tanke, der fik ham på idéen om at udvikle dunjakken med varme gåsedun. I starten var jakkerne lavet med små lommer fyldt med gåsedun. Ser man på jakken i dag, så er det stadig med baggrund i den oprindelige idé, dog med en opbygning, der er mere effektiv.

Hold varmen med en moderne dunjakke til herre

Du kan være 100% sikker på at holde varmen med en moderne dunjakke. Det der gør denne form for jakke så eftertragtet, blandt både kvinder og mænd i alle aldre, er at de dun, der er i jakken, har den mest effektive isoleringseffekt, man indtil nu har fundet. Når man skal have en dunjakke, bruges betegnelsen ”fyldkraft”, som er en betegnelse for forholdet mellem isoleringsevnen for dunene og dunenes vægt. Jo højere tallet for fyldkraften er, jo mere dun og isolering er der i jakken. Hos qUINT udvælger vi vores jakker nøje, så de passer ind i vores sortiment og afspejler den nyeste mode.

En dunjakke skal ikke være stor og kraftig

Når man tænker på en dunjakke til herre, så er det ofte store og kraftige jakker, man tænker på, men det er slet ikke noget, der gælder alle dunjakker. En letvægtsdunjakke indeholder masser af dun men er ikke så kraftig som andre dunjakker. Det der er velkendt for en letvægtsdunjakke er, at de er super lette og meget behagelige at have på, og fordi det er letvægtsjakker, så kan man let pakke den sammen og have med på farten. Lige meget om du vil have en letvægtsdunjakke eller en mere kraftig dunjakke, så får man en super praktisk jakke, der med sikkerhed kan hjælpe dig med at holde varmen.

Køb din jakke hos qUINT

Hos qUINT har vi et stort udvalg af forskellige jakker, og du finder både overgangsjakker, dunjakker, bomber jakker og meget andet. Vi lægger stor vægt på, at vi altid har de nyeste styles og releases på webshoppen og i butikkerne, på den måde ved vi, at vi imødekommer vores kunders ønsker. Vi har et bredt udvalg af streetwear fra alle de mest kendte streetwear brands, og du finder de nyeste styles fra bl.a. EA7, Lacoste, Adidas Originals, Columbia, The North Face og mange flere. Så hvis du tager et kig rundt på webshoppen, finder du med sikkerhed et par styles, der passer til din personlige stil. Hvis du har spørgsmål om vores produkter eller andet så kontakt vores kompetente kundeservice, der altid er klar til at hjælpe.