END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Skindjakker

  • 0 Varer fundet

Skind- og læderjakker

Luk øjnene, og forestil dig, du tager en helt ny læderjakke på. Kan du mærke hvordan skinnet føles blødt i dine hænder? Kan du høre den knirkende lyd, når stoffet bevæger sig, og ikke mindst fornemme den unikke duft af læder i din næse? En læderjakke er helt klart en luksusvare, der på alle måder forfiner din knagerække og rykker dit outfit op på næste level. En skindjakke kan godt gøre pungen lidt tyndere end andre jakker, men til gengæld er dens kvalitet helt i top og dens design helt speciel. Den kommer til at holde længe, og den går aldrig af mode – så se det som en investering.

Gør din stil mere rå med en læderjakke

Mange associerer måske læderjakker med bikere, men det er længe siden, at de mistede eneretten på denne lækre beklædningsdel. Læderjakken har beholdt sit rå udtryk, og sammen med et par aviator-solbriller kan du hurtigt skabe en anderledes og spændende stil. Til daglig er læderjakken også ret handy, da den hurtigt kan friske en neutral, måske endda lidt kedelig, t-shirts op. Hvad du end mixer den med, kan du næsten ikke gå galt i byen. Og så er det jo også velkendt, at kvinder kigger lidt længere efter fyre i læderjakker!

Værd at overveje inden man vælger skindjakker til mænd

Jakkens stærke stof gør også, at den holder længere end mange andre jakker. Derfor er det også vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvilken stil man ønsker sig, inden man køber. Hos qUINT har vi sørget for, at vores sortiment både inkluderer matte og mere skinnende versioner. Herudover forhandler vi den mere traditionelle type med en lige lynlås, og hvis du er klar på at gøre looket endnu mere råt, kan du med fordel også vælge den skrå lynlås. På disse versioner er kraven en vigtig del af designet og skaber et frækt finish. Fælles for dem alle er den behagelige følelse af en skindjakke, som det slidstærke stof giver. Jakkerne fås i forskellige typer skind, eksempelvis lammeskind og fåreskind. Stoffet kan føles ret forskelligt alt efter hvilken slags det er, så derfor har qUINT altid en god variation, så der er noget til enhver smag.

Køb lækre skindjakker til mænd på nettet

Når det kommer til læderjakker går man ikke på kompromis, og derfor har vi udvalgt de mest anerkendte mærker og samlet dem, så du bare kan læne dig tilbage og lade dig blive inspireret og måske endda fristet. For at sikre os den bedste kvalitet, har vi mærker fra Samsøe & Samsøe, Gabba, Minimum og Edwin. Er du i tvivl om hvilken slags du skal vælge og hvad for en, der vil klæde dig bedst? Du er altid velkommen i vores butikker landet over, hvor vores personale står klar til at give dig jakkerne på, mens de besvarer dine spørgsmål.