END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Diverse accessories

Vælg Farve

  • 35 Varer fundet

Ure til mænd

Undskyld mig, ved du hvad klokken er? Kiggede du på din pc-skærm, mobiltelefon eller armbåndsur for at finde svaret? Med teknologiens fremgang og mobiltelefonernes indtog kan vi vist godt konkludere, at urets eksistensgrundlag en kort overgang virkede smuldrende. Men tværtimod vores forventning, er populariteten bare er steget og steget. Urene bliver nu anset for at være en accessory, og dens oprindelige funktion er ikke lige så betydelig som før. Det giver os fyre en mulighed for at accessorise, som vi ikke må gå glip af. Har du endnu ikke anskaffet dig din egen samling derhjemme i skuffen? Så kig forbi vores webshop og lad dig inspirere at de forskellige design, vi har håndplukket og samlet hos qUINT.dk.

Fra lommeur til armbåndsur

Efter Elizabeth den først af England modtog et armbåndsur i 1571, begyndte kvinderne så småt at følge hendes stil og bære dette smykke på armen. I en lang periode benyttede mændene sig dog stadig af lommeuret, indtil det blev nødvendig for soldaterne i slutningen af de 20. århundrede at synkronisere deres angreb. Efter første verdenskrig havde folket for alvor taget armbåndsuret til sig, og der var pludselig et stort marked at udforske for producenterne. Dens popularitet har holdt ved lige siden, og i dag er det en perfekte måde at accessorise på og samtidig diskret vise, hvad man er for en person. Hos qUINT har vi samlet en bred vifte til enhver smag, der kan være med til at gennemføre dit look.

En accessory med mange funktioner

Hos qUINT har vi sørget for at samle designs med mange forskellige funktioner, så armbåndsuret endnu engang kan noget, som din mobiltelefon ikke kan. Mange af vores modeller har indbygget lys, så du også kan se displayet i tusmørke. Er du en aktiv fyr i fritiden, så kan du med fordel drage nytte af de ure, som er bygget til at modstå en del tæsk og en hel spand vand. Udover at fortælle klokken, har mange af modellerne også alarm, stop- og, nedtællingsur samt den aktuelle tid i flere storbyer verden over.

Køb ure online hos qUINT.dk eller i butikkerne

Eftersom disse avancerede armbånd er blevet en populær accessory, så behøver du ikke nødvendigvis kun at gå med det samme hver dag. Hos qUINT har vi samlet mange forskellige prisklasser, så du snildt kan eje flere og sørge for, at dit ur passer ind i resten af dit outfit. Du er også velkommen til at kigge forbi din lokale qUINT-butik, hvis du har lyst til at prøve urene på og se, om skivernes størrelse passer til netop dit håndled.