END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Björn Borg

Björn Borg
Björn Borg
Björn Borg
  • 0 Varer fundet

Björn Borg underbukser

Det svenske mærke Björn Borg ringer helt sikkert en klokke i alle fyres hoveder, for enhver fyr med respekt for sig selv ejer mindst ét par Björn Borg underbukser. Det kan godt være, at man hidtil kun har fokuseret på, at denne beklædningsdel skal være blød, stretchy og komfortabel, men man ved aldrig, hvornår eller hvem der skal se ens underbukser – så vær forberedt! Det gode ved Björn Borg er, at de sørger for både komfort og design. De har fundet formlen på den perfekte pasform, som yder mest muligt støtte og komfort. Designet bliver konstant fornyet med nye striber, prikker og mønstre i et væld af farver. Ja, og så er der selvfølgelig også de ensfarvede, mere neutrale tights, så man har lidt at vælge mellem, hvis man skal til vild fest og eller bare på job til hverdag.

Björn Borg tights – wear the legend, be the rockstar

Mærket Björn Borg er skabt af manden af selv samme navn, som bliver anset for at være en af de bedste tennisspillere gennem tiderne. Björn var den første til at vinde Wimbledon fem gange i træk fra 1976-1980 og har derudover også vundet French Open intet mindre end seks gange! Hans unikke spillestil gjorde ham dominerende i turneringerne, og især hans baghåndsslag imponerede. Efter tenniskarrieren fordybede Björn Borg sig i herremoden, og også her blev han kendt for sin anderledes, men fede stil. Hos qUINT har vi altid hylderne fulde af de eftertragtede Björn Borg boxershorts, så vi er sikre på, at du finder lige præcis den stil, du bedst kan lide.

Stort udvalg af moderigtige Björn Borg tights

I det øjeblik man tænker på Björn Borg, så suser der en vild kombination af farver og mønstre forbi ens øjne! Der er ingen grænser for kreativiteten, når der bliver designet, så du kan finde mønstre, der er inspireret lige fra natur til computerspil – fælles for dem alle er den genkendelige kant i toppen, som er pyntet med det eftertragtede mærke. Den kan man med fordel vælge at vise frem over sin såkaldte baggybukselinje, så alle dine venner ved, at du har fingeren på pulsen og er med på moden. Udover tights har den garvede tennisspiller også kastet sig ud i at designe sportstøj og tasker.

Køb Björn Borg underbukser hos qUINT.dk

Hos qUINT er vi vilde med den nyskabelse og kreativitet, som er kendetegnet ved dette mærke. I stedet for bare at betragte underbuksen som et praktisk stykke stof, så ser tøjmærket underbuksen som et tomt lærred, der kan blive forvandlet til et kunstværk. Af samme grund bliver hæmningerne sluppet løs, når designprocessen er i gang. Alle farver får lov til at lege med på paletten, og der bliver givet fuld gas med mønstrene. Det giver dig mulighed for at gøre noget særligt ud af dine underbukser og udnytte det som en ekstra accessory! Kig forbi en af vores mange butikker rundt om i landet, og bliv inspireret af de mange forskellige designs, der er på markedet.