Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

ALIS - Klistermærker, tøj og skateramper

ALIS har ikke opfundet ”brand” klistermærket, men de er uden tvivl nogle af dem, der har været mest synlige med deres klassiske sorte logo på rød baggrund. De har skabt en undergrundsopmærksomhed, der igennem årene er vokset sammen med brandet.
Adidas Superstar

Det første klistermærke blev lavet i 1995, men det var i 1998, der for første gang blev sat Alis-tøj til salg. Navnet på mærket er en sammentrækning af stifter Albert Hatchwell Nielsen og hans medstifter Isabelle Hammerichs fornavne. Dengang var skateboarding stadig en subkultur, skolebørn havde ingen idé om, hvad Supreme var, gik ikke med Thrasher t-shirts, og i København var der ikke rigtigt andre skateparker end den i Fælledparken (der var lavet af træ, så den blev nødt til at blive renoveret igen og igen).

I 1998 byggede Albert Wonderland skatebowlen på Christiania, hvor han boede og arbejdede på det tidspunkt. Året efter byggede han og vennerne et tag over bowlen, så folk også kunne skate og hænge ud, når det danske vejr ikke var til det. Siden da har Albert været med til at styrke kulturen og bygget skateramper i hele verdenen.

Alis er et brand med en stærk historie, der ikke bare handler om at sælge tøj, men om at skabe et sammenhold, hvor man står sammen i flok og kan få uendelige ting til at ske.

Deres kollektion er tilgængelig online og du kan shoppe den her.

Shop ALIS

Shop ALIS

<
>