END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

qUINT Lifestyle Magazine vol. 7

Streetwear- og kulturmagasin
qUINT Mag 7

I dag kan du hente vores nye qUINT mag vol. 7 i din nærmeste qUINT butik, eller læse Ipaper udgaven her.

Efteråret banker på, og vores butikker er ved at være fyldt op med et unikt udvalg af efterårsstyles fra alle vores brands. Det betyder også en lancering af vores syvende magasin. 

Vi har igennem de sidste sæsoner arbejdet på at udvikle qUINT, som et brand og en kæde, der kan mere end at bare være en ”tøjbutik”. Vi vil gerne være et samlingspunkt, hvor stemningen er i fokus, og hvor vi kan udvikle os sammen med vores kunder.

I magasinet kan du læse om vores collab med musikeren Josef Lee, der har instrueret en kortfilm for os. Hans arbejde med musikken og det visuelle univers omkring, er unikt, og vi glæder os til at følge ham i fremtiden.

Et andet collab vi har lavet, er med Ægte Studio, der er et tidligere design studio, som nu producerer niche-prægede alkoholdrikke.

Vi har fornyet vores løbeklub qUINT Running Crew, og vi kommer fremadrettet til at lave små løbeevents, hvor der vil blive produceret merchandise til hvert event. Udover det, kan du se og læse om nogle af vores nye brands: Hermanos Koumori, Yab Studio og BLS.

Team qUINT vil gerne takke dig, fordi du er med på rejsen!

God læselyst!

Til dette syvende magasin, afholdte vi i fredags 9/9-22 et launch event, hvor man kunne få et preview på magasinet, samt en snak med musikeren Josef Lee.

I kan se billeder fra eventet herunder.

qUINT Mag 7
qUINT Mag 7
qUINT Mag 7
qUINT Mag 7