END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Stribede Skjorter

  • 21 Varer fundet

Stribede skjorter til mænd er det nyeste streetwear

Hvad ville en herregarderobe være uden en skjorte eller to? Hos qUINT kan en ensfarvet eller stribet skjorte til herrer sagtens gå under kategorien streetwear. I dag er streetwear og high fashion for længst blevet synonyme, og derfor er stribede skjorter til mænd blevet mere og mere populære inden for de største modehuse. Vi følger selvfølgelig med på de seneste modetrends, så du blot kan plukke de modeller, der passer til din stil.

Sæt kulør på hverdagen

Måske hører du til dem, der synes, at en ensfarvet skjorte er en tand for formelt. Så er du havnet i den helt rigtige kategori. En stribet skjorte til mænd sætter nemlig lidt mere kulør på hverdagen, hvis du ønsker at klæde dig stilet, men ikke alt for formelt på. Match med en smart bæltetaske, for at skabe det helt rigtige streetwear-look.

 

Vi udvælger kun det bedste af det bedste til dig, så du bliver klædt godt på med i den bedste kvalitet. Få nemt din lækre nye stribede skjorte til mænd hjem til dig inden for 1-2 hverdage, når du bestiller her på webshoppen.