10 Deep

  • 0 Varer fundet

10.Deep

Dette populære brand blev skabt af Scott Sasso tilbage i midten af 90’erne. Scott var en tidligere graffitikunster fra New York, der manglede en ny platform at kanalisere sin kreativitet igennem. Han begyndte derfor at designe T-shirts, og hans unikke stil gik hurtigt ind og fandt sig en solid plads på markedet. I dag nærmer brandet sig et 20-års jubilæum, og de kan være stolte af, at de har klaret sig fint igennem finanskrisen selv med mange hårde konkurrenter. Hos qUINT ser vi 10.Deep som et must-have i vores udvalg, fordi de skiller sig ud fra andre mærker med deres populære undergrundslook.

10.Deep hylder individualiteten gennem deres designs

Hvis man har set tøj fra 10.Deep én gang, så genkender man deres stil øjeblikkeligt næste gang. Det skyldes deres iøjnefaldende prints, der giver dig muligheden for at være unik og adskille dig fra de andre fyre i gadebilledet. 10.Deeps identitet bliver også slået fast af deres slogan ’forget everyone and listen to yourself’, som opfordrer folk til at turde være dem selv. Samtidig går de meget op i det, de kalder den ’kollektive individualitet’, som refererer til, at vi er stærkest sammen. Navnet 10.Deep henviser også til en persons ti fingre, som symboliserer dette koncept. Undergrundsmærket fra New York er blevet et stort hit - også blandt celebrities som hip hopperen A$AP Rocky og den professionelle skater Jamal Smith. Ejer du endnu ikke en T-shirt fra 10.Deep, så er qUINT.dk et godt sted at starte.

10.Deep, et mærke med fokus på kreativitet og kvalitet

Idet gundlæggeren af brandet, Scott Sasso, flyttede sin kærlighed for streetart over til tøj, opstod der en enkeltstående stilart, som hurtigt blev populær. I 2012 fornyede brandet sig selv og kastede sig ud i at lave allover-mønstre – altså mønstre som dækker hele T-shirten. Scott trodsede den voksende tendens med en mere low key stil, og selvom det var et sats, viste det sig, at der også var et marked for de flotte mønstre og travle prints. Er din garderobe begyndt at se lidt kedelig ud, så er 10.Deep helt klart løsningen. Vi opdaterer desuden løbende sortiment, så hold øje med de nye trends fra 10.Deep!

Køb T-shirts, caps og jakker fra 10.Deep online hos qUINT.dk

Hos qUINT lader vi os gang på gang overraske af brandets evne til at levere en kreativ tøjkollektion sæson efter sæson. Vi er vilde med fyre, der tør skille sig ud og være unikke, og derfor har vi også sørget for at samle et stort udvalg fra netop dette mærke. Der er kælet for detaljerne og brugt tid på at tænke uden for boksen. Især 10.Deeps allover-mønstre giver et fedt look, som kan være med til at forny din garderobe i et snuptag. Bliv fristet i vores webshop, eller kig forbi en af vores mange butikker rundt om i landet. Fandt du ikke lige det du ledte efter, så er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vores dygtige personale nok stå klar til at hjælpe.