Any Memes

  • 0 Varer fundet

Any Memes – med internettet som inspiration

Internettet er kæmpestort. Det er fuld af informationer og fakta, men også skæg og ballade. Og netop det sidste her er kilden til Any Memes’ inspiration. Dette brand kreerer sjove, skæve og skøre design inspireret af popkultur og særligt de såkaldte memes. Et meme er en idé, adfærd eller design, som spreder sig fra person til person inden for en kultur. Det er mildest talt utrolig bredt. Det ligger også i navnet – Any Memes. Alt, der giver et smil på læben, går an. Al den kreativitet og originalitet, som internettet byder på, kan bruges i en cap eller en accessory. Og det giver dig mulighed for at individualisere din stil – lade dit unikke look afspejle din unikke personlighed.

Any Memes caps – internetjokes på stribe

Any Memes er kendt for deres klassiske kasketter med bløde strukturer, som har en justerbarrem på bagside, og som bruger de farveskalaer, som trender allermest lige nu, nemlig bordeaux, sort, sand, blå, rød eller pink – også gerne i vasket og mattet udgave. Det lyder alt sammen velkendt og almindeligt, men på ét punkt skiller de sig ud på markedet – med et lille broderet ”kunstværk” lige midt på kaskettens forside. Hvis du går og har lyst til at sætte et personligt præg på din stil – hvis du har lyst til at lave et statement og skille dig ud – så er en kasket fra dette brand det helt rigtige valg. På en Any Memes cap kan der være broderet forskellige motiver kendt fra internettet – en Biggie Bear i en spraglet 80’er-satinjakke, en bjørn i klassisk amerikansk basketball-outfit eller to fuckfingre. De kulturelle referencer stikker i øst og vest, men det hænger sammen med, at kun internettet sætter rammen. Det er frisk, det er skørt, det er sjovt, det er excentrisk, det er provokerende, det er unikt. Med andre ord, det er lige dig.

Any Memes accessories giver kant til dit individuelle look

Det stopper ikke med sjove, excentriske kasketter. Det er faktisk kun lige der, det hele starter. Any Memes fremstiller også accessories, de såkaldte pins, som du kan sætte fast til dit tøj – dine bukser eller din trøje. Disse pins kommer i forskellige design – for eksempel Derp Frog, som er en reference til et populær spil, Tupac forklædt som bjørn, to figurer der er i gang med det popkulturelt aktuelle twerking og også en pin, der forestiller Donald Trump, USA’s præsident, som grædende baby i sparkedragt. Ligesom med kasketterne sigter designet af disse pins efter at underholde og provokere – at få dig til at kigge efter en ekstra gang!

Køb Any Memes cap og accessories online her på qUINT.dk

Her hos qUINT stræber vi os på at være først med det nyeste. Og det er alle vores produkter fra Any Memes et godt eksempel på. For dette brand leverer kun det hotteste fra tidens trends – de mest friske og sjoveste memes fra internettet, som forandrer og fornyer sig konstant. Tag et kig rundt på webshoppen og se, hvad disse originale og internet-dugfriske caps og accessories kan tilføre netop din individuelle stil. Du kan også altid komme forbi en af vores mange qUINT-butikker i hele Danmark. Her står vi klar til at hjælpe dig med at spice din stil op med caps og accessories, der matcher din sprudlende og helt enestående personlighed. Kun internettet – og dermed hele verdens samlede internetfantasi – sætter grænsen!